Ξεκίνησε και η Business Day της 9ης Διεθνούς Έκθεσης ‘Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo’ 2023

Ξεκίνησε στις 10.00 το πρωί και η τρίτη ημέρα της έκθεσης ‘Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo’ που τα τελευταία χρόνια τα στατιστικά την έχουν οριοθετήσει ως Business Day, με τους εκθέτες να είναι έτοιμοι και στα 3 εκθεσιακά Halls για επαγγελματικές επαφές υψηλού επιπέδου.

Το Σαββατοκύριακο της 9ης Διεθνούς Έκθεσης, κύλησε με συνεχή ροή κόσμου στους διαδρόμους της έκθεσης, πλήθος εκδηλώσεων τόσο στο πλαίσιο των συνεδρίων LOGI.C 2023, όσο και μεμονωμένων events στα περίπτερα αρκετών εκθετών. Αρκετός νέος κόσμος έχει επισκεφθεί τα περίπτερα των 300 επιχειρήσεων που απαρτίζουν την έκθεση, καινούργιες επαφές έχουν γίνει, ενώ είναι εντυπωσιακό τα πόσα καινούργια προϊόντα και λύσεις έχουν λανσαριστεί στο πλαίσιο της έκθεσης καθ’ όλη την διάρκεια του 3μέρου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από την πλευρά τους τα συνέδρια LOGI.C έδωσαν την απαραίτητη προστιθέμενη αξία στο εκθεσιακό γεγονός του κλάδου, συγκεντρώνονοντας πολυπληθές κοινό, εξαιρετικούς ομιλητές που μοιράστηκαν την τεχνογνωσία τους για πλήθος ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο. Το ενδιαφέρον του κοινού εστιάστηκε την Κυριακή στις επιμέρους θεματικές που αφορούσαν τις Αποθήκες και το νέο καθεστώς που τις διέπει, την αναβάθμιση των τελωνείων και τις απλουστεύσεις ΑΕΟ από την ΑΑΔΕ, την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Πανελλαδικής Έρευνας για τα e-commerce logistics,  αλλά και το μέλλον των Οδικών Μεταφορών με την μετεγκατάσταση των μεταφορικών επιχειρήσεων στην Φυλή.

Τα LOGI.C συνεχίζονται και σήμερα, Δευτέρα, με την αυλαία τους να ρίχνει ακόμη μια ενδιαφέρουσα έρευνα που αφορά αυτή την φορά τις επιχειρήσεις 3PL και τις μεταφορικές σε Ελλάδα – Κύπρο.

Σας περιμένουμε στο Metropolitan Expo έως τις 19.00 το απόγευμα της Δευτέρας! Εγγραφείτε εδώ