Ξεκίνησαν δυναμικά οι συμμετοχές για την “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van” 2019

9-10-11 Νοεμβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται από την αγορά η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van 2019», με τις πρώτες ηχηρές συμμετοχές να έχουν ήδη “κλειδώσει”. Οι ημερομηνίες της διπλής έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van 2019» έχουν οριστικοποιηθεί για 9-10-11 Νοεμβρίου του 2019 και η προετοιμασία της έχει ξεκινήσει με γοργό ρυθμό!

Η μοναδική στο είδος της καταξιωμένη έκθεση για όλο το φάσμα των υπηρεσιών της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics και του Επαγγελματικού Αυτοκινήτου, είναι ξανά μαζί σας στην 7η διοργάνωσή της, ακόμη πιο ενισχυμένη και με νέες υπηρεσίες προς τους εκθέτες της.

Εκπρόσωποι από όλους τους «κρίκους» του Supply Chain κάνουν focus στα Innovation και δίνουν ραντεβού στο Metropolitan Expo, σε μια έκθεση με υψηλές προδιαγραφές, ξένους buyers, οργανωμένες Β2Β συναντήσεις, ενδιαφέρουσες εταιρικές παρουσιάσεις και εκδηλώσεις και πολύ networking.

Η διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives επιφυλάσσει μια σειρά εξελιγμένων υπηρεσιών προς τους εκθέτες, ενώ με η «Γνώση» και η «Εμπειρία» της αγοράς θα αναλυθεί για ακόμη μια φορά μέσα από τα πολυσυνέδρια Logi.C, υπό την διοργάνωση και καθοδήγηση του περιοδικού SC&L magazine.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα από το www.sce.gr. ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ!