Νέα υπηρεσία & νέο προϊόν με τη σφραγίδα της Jungheinrich Hellas

Η Jungheinrich Hellas προσφέρει ένα νέο προϊόν και μία νέα υπηρεσία, φροντίζοντας για μία ακόμα φορά για την καλύτερη διαχείριση αλλά και για την υψηλή απόδοση των μηχανημάτων στην αποθήκη.

EasyΑccess: Η νέα «έξυπνη» λύση από την Jungheinrich, που εξασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο. Με το σύστημα αυτό, δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στα μηχανήματα, χωρίς τη χρήση κωδικού. Το EasyAccess είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματά του: Προστασία από μη εξουσιοδοτημένη χρήση του οχήματος • Ατομικό έλεγχο πρόσβασης • Αυξημένη ασφάλεια στην αποθήκη • Εξοικονόμηση ενέργειας με την επιλογή easy shut down • Συμβατό με πολλούς και διαφορετικούς τύπους μηχανημάτων.

Βattery Service: Τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα για να έχουν τη μέγιστη απόδοση, χρειάζονται μια ισχυρή μπαταρία. Με το Βattery Service της Jungheinrich αυξάνεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μειώνονται οι βλάβες των μηχανημάτων και εξασφαλίζεται η υψηλή παραγωγικότητα στην αποθήκη.