Νέα συνεργασία για τη Sarmed με Τσιμέντα ΧΑΛΥΨ

Μια ακόμη σημαντική συνεργασία ανακοίνωσε η εταιρεία Sarmed με την εταιρεία Χάλυψ Δομικά Υλικά Α.Ε., μέλος του ΗeidelbergCement Group, για την παροχή υπηρεσιών αποθήκευσης των εμπορευμάτων της στις εγκαταστάσεις της SARMED στη Μάνδρα Αττικής.

Ο Όμιλος HeidelbergCement Group δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω της εταιρείας Χάλυψ Δομικά Υλικά Α.Ε. στον κλάδο τσιμέντου με την εμπορική επωνυμία “Τσιμέντα Χάλυψ”, στο λατομικό κλάδο με την εμπορική επωνυμία  “Λατομεία Χάλυψ” και στον κλάδο σκυροδέματος με την εμπορική επωνυμία “Ετ Μπετόν”. Έχει επίσης ένα σταθμό αποθήκευσης και διανομής, στο Δυρράχιο Αλβανίας με την επωνυμία Eurotech Cement SH.P.K.

Κατά την ίδρυσή της το 1873 η HeidelbergCement ήταν ένας τοπικός κατασκευαστής τσιμέντου με ένα εργοστάσιο στη Χαϊδελβέργη. Σήμερα, 148 χρόνια αργότερα, ο Όμιλος HeidelbergCement Group έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές οικοδομικών υλικών στον κόσμο με κορυφαίες θέσεις στην αγορά – πρώτη θέση στον τομέα της συνολικής παραγωγής αδρανών υλικών, δεύτερη θέση στην παραγωγή τσιμέντου και τρίτη θέση στην παραγωγή έτοιμου σκυροδέματος.

Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 57.000 άτομα σε περισσότερες από 3.000 τοποθεσίες σε πάνω από 50 χώρες στις 5 Ηπείρους και έχει πραγματοποιήσει σημαντικά επενδυτικά προγράμματα με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας, τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων του, καθώς και την επαρκή προστασία του περιβάλλοντος από τον αντίκτυπο των δραστηριοτήτων του.