Νέα συνεργασία για την Sarmed με την Cosmos Sport

Η SARMED ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη μίας σημαντικής στρατηγικής συνεργασίας στο χώρο των e-commerce logistics, με την πρωτοπόρο εμπορική εταιρεία στο χώρο της αθλητικής ένδυσης/υπόδησης Cosmos Sport Α.Ε. Η συνεργασία αφορά στη δημιουργία ενός eCommerce Fulfilment Center στην περιοχή Ασπροπύργου Αττικής και στην αποθήκευση, προετοιμασία και αποστολή ηλεκτρονικών παραγγελιών. Ο νέος χώρος βρίσκεται στις τελευταίας τεχνολογίας νέες εγκαταστάσεις της SARMED.

Η Cosmos Sport, μέλος πλέον της βρετανικής πολυεθνικής JD Sports Fashion Plc, ευρωπαϊκού ηγέτη στο χώρο του sportswear, ιδρύθηκε το 1982 στο Ηράκλειο της Κρήτης και σήμερα αριθμεί 64 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, 4 εμπορικές επωνυμίες (www.cosmossport.gr , www.sneaker10.gr , www.sportsfactory.gr , www.slamdunk.gr ) και 6 πρωτοπόρα ηλεκτρονικά καταστήματα. Η εταιρεία αναδείχτηκε για δύο συναπτά έτη ως “Growth Driver” της ελληνικής οικονομίας, ενώ το online κατάστημα www.cosmossport.gr έχει βραβευθεί για 7 συνεχή έτη σαν το καλύτερο e-shop αθλητικών στη χώρα στα e-volution awards. Η αθλητική εταιρεία ξεχωρίζει για την μοναδική της γκάμα με 100+ popular brands (NIKE, adidas, Puma, Under Armour, Vans etc.) και για τις μοναδικές omnichannel υπηρεσίες της (Lockers, Drive In, Fit Finder, Video Try ons κλπ ), ενώ βραβεύθηκε στα Κορυφαία e-Shops της Δεκαετίας 2011-2020 από τα e-evolution awards.

Για την συνεργασία αυτή δήλωσαν σχετικά:

CEO SARMED  Γ. Σαραντίτης: “Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή να καλωσορίσουμε τη νέα εμβληματική συνεργασία στον κλάδο του e-commerce, με τον πρωτοπόρο ελληνικό όμιλο και πλέον μέλος ενός πανευρωπαϊκού ηγέτη. Η συνεργασία μας, που αφορά στις εγκαταστάσεις, υποδομές, τεχνολογικό εξοπλισμό και αυτοματισμούς, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης αποθήκης, εδραιώνει τη SARMED στον κλάδο του e-commerce και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για συνεχείς επενδύσεις και ανάπτυξη, με ανωτέρου επιπέδου υπηρεσίες στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Με την ομάδα της Cosmos Sport μοιραζόμαστε κοινό όραμα για καινοτόμες, εξαιρετικές υπηρεσίες και διοίκηση με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Είμαστε δε βέβαιοι ότι η Cosmos Sport θα συνεχίσει την εντυπωσιακή της ανάπτυξη και δεσμευόμαστε να συνεισφέρουμε από την πλευρά μας σε αυτό, στο μέγιστο βαθμό”.

&

CEO Cosmos Sport  Μ. Τσικνάκης

“Εγκαινιάζουμε μια στρατηγική συνεργασία με τη SARMED στον νευραλγικό κλάδο των eCommerce Logistics. Η ανάπτυξή μας οφείλει να ακολουθείται από επιλογή συνεργατών που εξειδικεύονται στους τομείς που θέλουμε να προσφέρουμε αξία, που δραστηριοποιούνται με ευελιξία αλλά και πρότυπη επιχειρηματική λειτουργία. Δημιουργήσαμε το Cosmos EFC στην Αττική σε συνεργασία με την SARMED, έναν ιδανικό «σύμμαχο» για την επόμενη σελίδα της εταιρείας μας”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η εμπιστοσύνη των πρωτοπόρων και μεγαλύτερων εταιρειών στο χώρο του e-commerce, αυξάνουν το αποτύπωμα και ισχυροποιούν τη διείσδυση της SARMED σ’ αυτό τον ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο.