Νέα σειρά ελαστικών KUMHO Χ-multiway

Τα ελαστικά της νέας σειράς KUMHO Χ-multiway είναι all season, μακράς και περιφερειακής διαδρομής, διευθυντήριου διαφορικού άξονα και trailer (KXS10 – KXD10- KXT10). Τα ελαστικά υποβλήθηκαν σε μια αυστηρή διαδικασία δοκιμών που περιελάμβανε δοκιμές στους πραγματικούς χώρους εργασίας με στόλους επαγγελματικών οχημάτων που ανταποκρίνονται στις  συγκεκριμένες ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Προσφέρουν μεγάλη αντοχή σε χιλιομετρική απόδοση, εξοικονόμηση καυσίμου που συντελούν στη μείωση των εκπομπών ρύπων.

Τα ελαστικά ενσωματώνουν ένα σύνθετο πέλμα ειδικής επίστρωσης για μακροχρόνια απόδοση, καθώς και μια ειδική ένωση υποστρώματος για χαμηλή αντίσταση κύλισης / κατανάλωση καυσίμου, βελτιστοποιημένη γεωμετρία προτύπων και μια εξέλιξη της ζώνης 3SB για ανθεκτική και ομοιόμορφη φθορά.

Ο σχεδιασμός του πέλματος προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση σε υγρό και ξηρό περιβάλλον που τα καθιστούν ισάξια στην απαιτητική κατηγορία All Season.  Αυτή η σειρά έχει διαστάσεις και για λεωφορεία με βελτιστοποιημένη ανθεκτικότητα για ομαλή οδήγηση.

Τα ελαστικά της νέας σειράς KUMHO Χ-multiway διατίθενται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Sigma Motion (www.sigma-motion.gr) του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα