Νέα ιστοσελίδα για την Raben INTERTRANS!

Η νέα ιστοσελίδα της Raben INTERTRANS έχει ως στόχο τη βελτίωση και την αναβάθμιση της online εμπειρίας των επισκεπτών, αποτελώντας ένα φιλικό περιβάλλον που επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται στις υπηρεσίες της, να αιτούνται προσφορές και να παρακολουθούν εύκολα και γρήγορα τις αποστολές τους.

Στην σελίδα «Σχετικά με εμάς», οι χρήστες μπορούν να μάθουν περισσότερα για την εταιρεία και το Raben Group, ενώ στις «Υπηρεσίες» έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις υπηρεσίες της ή και να ζητήσουν μία προσφορά, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα. Στην σελίδα «Βιομηχανίες», θα εντοπίσει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τους κλάδους και τις βιομηχανίες που εξυπηρετεί η εταιρεία, ενώ η «Περιοχή πελατών» είναι μια σελίδα αφιερωμένη στους πελάτες: εκεί μπορούν να βρουν απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις καθώς και να επικοινωνήσουν με την Raben INTERTRANS. Στην «Καριέρα», παρουσιάζονται βασικά στοιχεία του Ομίλου και της εταιρείας που αφορούν το Ανθρώπινο Δυναμικό αλλά και μία φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, την οποία μπορεί να συμπληρώσει οποιοσδήποτε θέλει να διεκδικήσει μία θέση στην ομάδα της εταιρείας. Στα «Νέα», οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις, τις νέες συνδέσεις και τυχόν αλλαγές στο δίκτυό της. Τέλος, στην σελίδα «Επικοινωνία», οι χρήστες μπορούν να βρουν τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας καθώς και αυτά των επιμέρους εταιρειών του Ομίλου Raben, ο οποίος εκτείνεται σε 15 ευρωπαϊκές χώρες!

Εκτός από τις φιλικές προς τον χρήστη λειτουργίες της, η ιστοσελίδα περιλαμβάνει βελτιστοποιημένες λειτουργίες για κινητές συσκευές, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση και να διαχειρίζονται τις αποστολές τους απ’ όπου και αν βρίσκονται. Το νέο website έχει, επίσης, σχεδιαστεί για να είναι πιο ασφαλές, με σκοπό την προστασία των ευαίσθητων δεδομένων των χρηστών.

Η νέα ιστοσελίδα αποτελεί μέρος των συνεχών προσπαθειών της Raben INTERTRANS να εκσυγχρονίσει τις υπηρεσίες της και να παραμείνει στην πρώτη γραμμή του κλάδου.

Επισκεφτείτε το νέο website της Raben INTERTRANS στην διεύθυνση greece.raben-group.com.