Νέα εταιρική εικόνα της SPEEDEX και νέο κατάστημα στο Κολωνάκι

Η Speedex ενισχύει την πελατοκεντρική της φιλοσοφία με τη δημιουργία νέων  καταστημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.  Ο νέος σχεδιασμός ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο για τα καταστήματα της εταιρίας δημιουργώντας ένα περιβάλλον τεχνολογικά άρτιο και προσιτό στον χρήστη των υπηρεσιών της.

Στο πλαίσιο αυτό η Speedex εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στο Κολωνάκι την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 το οποίο δημιουργήθηκε με βάση τη νέα εικόνα και τις τεχνολογικές προδιαγραφές που ακολουθεί πλέον η εταιρεία.

 

 

Η λειτουργία του νέου καταστήματος εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρείας ανανέωσης και επέκτασης του δικτύου καταστημάτων της SPEEDEX, ένα πρόγραμμα που εξελίσσεται σταδιακά σε όλη την Ελλάδα και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2020.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, τα στελέχη της SPEEDEX είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με πελάτες και εκπροσώπους τοπικών φορέων και οργανισμών και να τους ενημερώσουν για το νέο πλάνο εξέλιξης της SPEEDEX βασισμένο στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών της, με την αξιοποίηση των τελευταίων τάσεων της τεχνολογίας και συγκεκριμένα της τεχνητής νοημοσύνης και των συστημάτων αυτοματισμού.