Πρόσκληση ILME για συμμετοχές στα Ελληνικά Βραβεία Αριστείας στα Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» 2021

Για μία ακόμη χρονιά το ILME ανακοινώνει τα Ελληνικά Βραβεία Αριστείας στα Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» 2021 και σας προσκαλεί να υποβάλετε την υποψηφιότητά σας.

Το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME), μέλος του European Logistics Association (ELA), είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει στην ανάπτυξη των Ελλήνων logisticians και στην ενίσχυση του κλάδου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Θέλοντας να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές και ταυτόχρονα να ενισχύσει την εξωστρέφεια των Ελληνικών Logistics, διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά τα Ελληνικά Βραβεία Αριστείας στα Logistics “Μέγας Αλέξανδρος”, ένα θεσμό υψηλού κύρους, και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε!

Βασικός σκοπός του θεσμού είναι να αναδείξει έργα και καινοτόμες λύσεις εταιρειών, βραβεύοντας εκείνο το έργο/λύση που ικανοποιεί περισσότερο τα κριτήρια, βάσει της κατηγορίας στην οποία ανήκει. Στη συνέχεια, ένα εκ των βραβευθέντων θα τιμηθεί με το βραβείο “Μέγας Αλέξανδρος – Project of the Year 2021”. Το διακριθέν έργο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ετήσιο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό των ELA Awards που διοργανώνει ο European Logistics Association – ELA με συμμετοχές από 34 χώρες-μέλη του.

Επιπροσθέτως, ο θεσμός δίνει τη δυνατότητα σε κορυφαίους επαγγελματίες και στελέχη της πρώτης γραμμής της Εφοδιαστικής Αλυσίδας να συμμετέχουν, παρουσιάζοντας την επαγγελματική πορεία τους και τα επιτεύγματά τους, με στόχο την ανάδειξη του στελέχους που θα τιμηθεί με το βραβείο “Μέγας Αλέξανδρος – Professional of the Year 2021”.

Οι κατηγορίες στις οποίες καλείστε να δηλώσετε συμμετοχή είναι οι κάτωθι:

Για εταιρείες:

– Mastery in Logistics

– Support & Evolve in Logistics 

– Collaboration in Logistics

Για επαγγελματίες:

– Professional of the Year

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιότητας είναι στις 15/11/2020.


Η πρόσκληση για συμμετοχή απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ανεξαρτήτως από το εάν είναι μέλη του ILME.
 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα συνημμένα αρχεία και επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2241225 ή με email στο awards@ilme.gr