#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Η O.MIND ενεργά δίπλα στις αγορές που υποστηρίζει

Στην O.MIND πρωταρχικό και αδιαπραγμάτευτο, μέλημα είναι η προστασία της υγείας  των εργαζομένων, συνεργατών μας αλλά και όλης της κοινωνίας.

Ήδη από την έναρξη των απαραίτητων ειδικών μέτρων που εξαγγέλθηκαν για την επιχειρηματικότητα και την προστασία της δημόσιας υγείας, στην O.MIND λάβαμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, με την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων να ΜΕΝΕΙ ΣΠΙΤΙ, και να συνεχίσει να εργάζεται αξιοποιώντας την τηλεργασία και τις σύγχρονες τεχνολογίες επικοινωνίας.

Όλοι εσείς, μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά να επικοινωνείτε με την σύνταξη, τις πωλήσεις, την γραμματεία και την διοίκηση της εταιρείας, τηλεφωνικά ή και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το τρέχον τεύχος του περιοδικού Supply Chain & Logistics no 109 μπορείτε ήδη να το διαβάσετε ηλεκτρονικά, ενώ κανονικά θα εκδοθούν εντός του Μαρτίου και Απριλίου, οι προγραμματισμένες εκδόσεις μας, με επίκαιρη θεματολογία για τον κλάδο μας.

Όπως πάντα το portal μας, www.supply-chain.gr ενημερώνεται καθημερινά, ενώ και η ηλεκτρονική εβδομαδιαία ενημέρωσή σας μέσω του newsletter, Supply Chain News, συνεχίζει ακάθεκτη.

Η ευρύτερη αγορά της εφοδιαστικής αλυσίδας και των εμπορευματικών μεταφορών αποτελεί σίγουρα έναν από τους «ήρωες» της ιδιόμορφης αυτής περιόδου για την χώρα. Παραμένουμε πάντα δίπλα στους επαγγελματίες στα εύκολα και στα δύσκολα.

Όλοι μαζί θα κερδίσουμε. #menoumespiti

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα