Μεγάλη συμμετοχή στην εσπερίδα του ΣΥΝΔΔΕ&L για την ασφάλιση των μεταφερόμενων εμπορευμάτων

Με μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 100, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Εσπερίδας που διοργάνωσε ο ΣΥΝΔΔΕ&L, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» του ΕΒΕΠ, με θέμα:  «Ασφάλιση μεταφερομένων εμπορευμάτων – Πρόληψη & διαχείριση ζημιών».

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΝΔΔΕ&L ευχαριστεί όλα τα στελέχη των εταιρειών μελών και μη μελών του Συνδέσμου που συμμετείχαν ενεργά στην Εσπερίδα καθώς και τους εξειδικευμένους εισηγητές, οι οποίοι μετέφεραν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, Αλίκη Ρουσάκη –  Προϊσταμένη Τμήματος Ζημιών Γενικών Ασφαλίσεων, GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, Ιωάννη Παντελίδη – Νομικός Σύμβουλος, Συνεργάτης Ασφαλιστικών Εταιρειών, Θάνο Τριανταφύλλου – Tεχνικός Διευθυντής & Διευθυντής Πωλήσεων ΝΝ Πρακτορειακή και Ιωάννη Γαλάνη – Πραγματογνώμων, Pascal & Stratis S.A. Ευχαριστεί επίσης τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Α.Ε. που ήταν χορηγός της εκδήλωσης και τον κ. Ιωάννη Σαμολαδά από την TRUCK & CARGO INSURANCE, υποστηρικτή της Εσπερίδας.

Όμως πέρα από τις παρουσιάσεις ιδιαίτερα ουσιαστικός και εποικοδομητικός ήταν ο διάλογος μεταξύ των εισηγητών και των συμμετεχόντων, κατά τη διάρκεια του οποίου ετέθησαν προβληματισμοί επί συγκεκριμένων θεμάτων που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων.

Μεταξύ των Χορηγών Επικοινωνίας της εσπερίδας του ΣΥΝΔΔΕ&L ήταν το περιοδικό Supply Chain & Logistics.