Μία υποτροφία 100% για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Epsilon College στη Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας μέσω του SC&L magazine

Μία εξαιρετική ευκαιρία δίνεται σε όλους τους αναγνώστες και φίλους του Supply Chain & Logistics magazine, ώστε να κερδίσουν μια δωρεάν συμμετοχή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Epsilon College στο πρόγραμμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics, συνολικής αξίας 9.500 ευρώ, το οποίο ξεκινά το φθινόπωρο του 2021, κατόπιν στρατηγικής συνεργασίας του περιοδικού με την διοίκηση του Epsilon College.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας καλύπτει θέματα που αφορούν στον προγραμματισμό, το σχεδιασμό, τη λειτουργία και την αξιολόγηση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο στρατηγικό ρόλο των νέων Τεχνολογιών και των Πληροφοριακών Συστημάτων Εφοδιαστικής Διαχείρισης και είναι αναγνωρισμένο από το πανεπιστήμιο του Northampton.

Γιατί να επιλέξει κανείς τις μεταπτυχιακές σπουδές του Epsilon College;

 • University of Northampton

  Έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία TEF (Gold in the Government’s Teaching Excellence Framework) & βρίσκεται στην 21η θέση στην κατάταξη Impact Rankings 2021 for UK Universities & στην 200η θέση παγκοσμίως.

 • Σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών

  Περιέχει καινοτόμα μαθήματα που καλύπτουν όλους τους τομείς της διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Risk and Resilience in Holistic Value Chain Management,Strategic Issues in Logistics κ.α. ) και δίνει μεγάλη έμφαση στις νέες τεχνολογίες (Digital Twins and the Internet of Things).

 • CILT accreditation

  Πιστοποιημένο από το Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT). Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα να γίνουν Chartered Member (CMILT).

   

 • Guest Lectures

  Yψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων έρχονται σε επαφή με τους φοιτητές και μεταφέρουν τις σύγχρονες προσεγγίσεις από το εγχώριο και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

 • Αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών

  Εμπίπτει στις κείμενες διατάξεις περί της διαδικασίας αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων (Ν. 4610/19 & Ν 4635/19).

 • Προοπτικές γρήγορης επαγγελματικής εξέλιξης

  Μέσω του δικτύου της Epsilon NET που ξεπερνάει τις 70.000 επιχειρήσεις και του Γραφείου Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας “EVRESIS”.

 • Δωρεάν Παροχές

  Δωρεάν πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες της Epsilon Net, On line Τράπεζα, Komvos First Level, E-magazine  &  Δωρεάν διάθεση και χρήση των εφαρμογών λογισμικού της Epsilon Net σε School edition

 • Franchise αγγλόφωνο πρόγραμμα

  Φοίτηση και ολοκλήρωση του Βρετανικού προγράμματος σπουδών στην Ελλάδα διατηρώντας τα ιδια standards.

   

  Οι logisticians, που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα, μπορούν να στέλνουν τα στοιχεία τους στο editor@supply-chain.gr αναγράφοντας στο θέμα “Αίτημα συμμετοχής στο Δωρεάν Μεταπτυχιακό Epsilon College”. O τυχερός που θα επιλεγεί κατόπιν κλήρωσης, θα ανακοινωθεί στο πλαίσιο της έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics” 2021 τον Οκτώβριο 2021.

 • Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών και το ίδιο το πρόγραμμα μπορείτε να λάβετε εδώ