Κάψουλα τριπλής δράσης για αποστείρωση με UVC από το e-Shop της Mobile Technology

Ανταποκρινόμενη στην επιτακτική ανάγκη της εποχής για προστασία από τον κορωνοϊό, η Mobile Technology διαθέτει μέσω του e-Shop της ένα πρωτοποριακό smartphone gadget με τριπλή δράση, παρατείνοντας παράλληλα την εκπτωτική του περίοδο, για να διευκολύνει το αγοραστικό κοινό. Πρόκειται για κάψουλα της βραβευμένης iWALK, που επιτρέπει τη συχνή απολύμανση του κινητού και άλλων μικρών συσκευών ή αντικειμένων, όπως ακουστικά ή και καλλυντικά, αρκεί οι διαστάσεις τους να μην ξεπερνούν τα 10 x 15 εκατοστά.

Αξιοποιώντας την υπεριώδη ακτινοβολία, η κάψουλα λειτουργεί ως αποστειρωτής UVC, με αποτέλεσμα να επιταχύνει την καταστροφή του κυτταρικού DNA-RNA και να εξολοθρεύει μικρόβια, ιούς και βακτήρια σε ποσοστό 99,99%. Προσφέρει τη μέγιστη δυνατή προστασία στον χρήστη, καθώς διαθέτει μαγνητικό σχεδιασμό που αυτόματα απενεργοποιεί την υπεριώδη ακτινοβολία, όταν ανοίγει η κάψουλα, ενώ επίσης παρέχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ γρήγορης (5 λεπτά) και standard αποστείρωσης (10 λεπτά).

 

 

Η ελαφριά κάψουλα της iWALK λειτουργεί ταυτόχρονα ως pad για τη γρήγορη και ασφαλή φόρτιση κάθε smartphone, που υποστηρίζει τη λειτουργία ασύρματης φόρτισης, ανεξαρτήτως κατασκευαστή (έως 7,5W σε iOS και έως 10W σε Android συσκευές).

Η τριπλή δράση της ολοκληρώνεται με την αρωματική απολύμανση που προσφέρει στο χρήστη, ο οποίος  ρίχνοντας μία με δύο σταγόνες από το άρωμα της αρεσκείας του στην ειδική υποδοχή της συσκευής, απολαμβάνει περισσότερη φρεσκάδα στα αντικείμενα που αποστειρώνει.

 

 

Η κάψουλα τριπλής δράσης είναι ένα από τα πολλά premium smartphone gadgets των εταιρειών iWALK και AMAZING thing, που η Mobile Technology διαθέτει στην ελληνική αγορά σε αποκλειστικότητα από το e-Shop της.

Γνωρίζουν ήδη μεγάλη απήχηση σε περισσότερες από 40 χώρες, (ιδίως στην περίπτωση της iWALK) και έχουν σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό τους, όπως το βραβείο Global iBrands TOP 20 (για δύο συναπτά έτη), το Electronics Design (στο πλαίσιο της εμπορικής έκθεσης Global Sources Electronics), καθώς και το Best Battery Pack (από το συνέδριο CTIA).

Περισσότερα για το προϊόν:

https://www.mobiletechnology.gr/product/860/smartphone-gadgets-fortistes-asyrmatoiuvc-aposteirotis-keyonpad-asyrmatis-fortisis-/