Η YOKOHAMA εμπλουτίζει την γκάμα της σειράς “GEOLANDAR” με το νέο ελαστικό Mud Terrain για SUV & Pick Up οχήματα

 

Το νέο ελαστικό με την κωδική ονομασία  “GEOLANDAR M/T G003”, έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει την εμφάνισή του και στη χώρα μας μετά τη παρουσίασή του στο εξωτερικό και θα είναι διαθέσιμο σε 37 διαστάσεις, από 15 έως και 20 ίντσες.

Το ολοκαίνουργιο ελαστικό  “GEOLANDAR M/T G003” της ΥΟΚΟΗΑΜΑ είναι σχεδιασμένο για τους λάτρεις της off-road οδήγησης και εκείνους που αγαπούν την περιπέτεια και αποτελεί το τελευταίο μέλος της σκληροτράχηλης σειράς ελαστικών GEOLANDAR της ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Με επιθετικό σχεδιασμό πλευρικού τοιχώματος, τεχνολογία GEO-SHIELD,  που δημιουργεί ένα ισχυρότερο ελαστικό ακόμα και στις πιο σκληρές συνθήκες εκτός δρόμου, και μια ειδική ένωση τριπλού πολυμερούς, το “GEOLANDAR M/T G003” προκαλεί με την πρώτη ματιά.

Προσφέρει μέγιστη απόδοση και άριστη πρόσφυση σε όλα τα εδάφη, από την καθημερινή οδήγηση των αυτοκινητόδρομων, έως και σε απότομα βράχια, λασπώδη μονοπάτια και άμμο.

Σχεδιασμένη με το απόλυτο κριτήριο της υψηλής απόδοσης, η πλούσια γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957.