Η TRANSCOMBI EXPRESS υπερήφανος υποστηρικτής του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «ΤΑΛΩΣ»

Η Transcombi Express, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και την πίστη ότι η εταιρική ανάπτυξη πρέπει να συμβαδίζει με την ευημερία της κοινωνίας, στηρίζει, ως χορηγός, την Ομάδα Ποδηλασίας ΑμεΑ του Σωματείου ΤΑΛΩΣ – Talos Paracylcling Team.

Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ «ΤΑΛΩΣ» ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1998 και καλλιεργεί τον αθλητισμό στα άτομα με αναπηρίες. Έχει 40 ενεργούς αθλητές, οι οποίοι λαμβάνουν μέρος στα αθλήματα της Ποδηλασίας, Στίβου και Άρσης Βαρών σε Πάγκο, Μπότσια, Τρίαθλο και Κολύμβηση. Σκοπός του Σωματείου είναι η συστηματική καλλιέργεια και η ανάπτυξη του αθλητισμού των ατόμων με αναπηρία, η συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες, η διάκρισή τους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και η προσπάθεια δημιουργίας αθλητικών χώρων για Α.μεΑ.

Η Transcombi Express και οι άνθρωποί της αγκαλιάζουν τις προσπάθειες αυτών των αθλητών που εκπροσωπούν επάξια το άθλημα της ποδηλασίας ατόμων με αναπηρίες και μέσω της χορηγίας της ελπίζει να δώσει ορμή στις κούρσες τους, για την κατάκτηση πολλών αθλητικών διακρίσεων.