Η Polygreen εξαγόρασε την ΠΕΡΜΕ HELLAS και επεκτείνεται στα logistics

Την εξαγορά της Περιβαλλοντικής Μεταφορικής Α.Ε. (ΠΕΡΜΕ HELLAS) ανακοίνωσε η Polygreen, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τις προσφερόμενες υπηρεσίες της και αποκτώντας σημαντικό πλέον αποτύπωμα και στον τομέα των logistics, αλλά και υποδομές που περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις και εξοπλισμό αποκομιδής και μεταφοράς αποβλήτων.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη εξαγορά, είναι η δεύτερη χρονικά, σημαντική επενδυτική κίνηση της εταιρίας για το 2022, μετά από αυτήν της Βασιλακόπουλος Ανακύκλωση Α.Ε. τον περασμένο Μάρτιο.

Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, με την εξαγορά της ΠΕΡΜΕ HELLAS, η Polygreen ενισχύει το ενεργητικό της με σημαντικές υποδομές, που περιλαμβάνουν έναν στόλο 70 περίπου οχημάτων συλλογής, πάνω από 800 απορριμματοκιβώτια προσωρινής αποθήκευσης και 4 ιδιόκτητες εγκαταστάσεις διαχείρισης αποβλήτων.

Παράλληλα, εμπλουτίζει το ανθρώπινο δυναμικό της με πάνω από 200 εργαζόμενους, με εξειδίκευση και τεχνογνωσία στον τομέα της διαχείρισης των αποβλήτων. Τέλος, διατηρεί το χαρτοφυλάκιο συνεργασιών της ΠΕΡΜΕ HELLAS, που περιλαμβάνει συμβάσεις με εναλλακτικά συστήματα ανακύκλωσης.

Ο κ. Λαυρέντης Αλβέρτης, Γενικός Διευθυντής της Polygreen, ανέφερε σχετικά: «Η ένταξη της ΠΕΡΜΕ HELLAS στην οικογένεια της Polygreen μας γεμίζει με υπερηφάνεια, καθώς αποκτούμε μια από τις πιο υγιείς και αξιόλογες εταιρείες του χώρου, που εδώ και πάνω από 20 χρόνια έχτισε με πολύ μεράκι και σκληρή δουλειά ο Σπύρος Καρούζος. Με την εξαγορά της ΠΕΡΜΕ HELLAS, αναπτύσσουμε το νευραλγικό κομμάτι των logistics και έτσι επιταχύνουμε την οικοδόμηση του συνολικού μας προσφερόμενου προϊόντος, καθετοποιώντας ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες μας προς τους πελάτες μας. Αυτή θα είναι και η κατεύθυνση των επόμενων επενδυτικών μας κινήσεων στην Ελλάδα, με στόχο τη διαρκή ενίσχυση της θέσης μας στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος».