Η Omonia Trans δίπλα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας

Η Omonia Trans αποτελεί μία εταιρεία που λειτουργεί με ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και το αποδεικνύει καθημερινά μέσα από διάφορες κοινωνικές δράσεις.

Φέτος, η Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων των Παιδιών αποτέλεσε έμπνευση  για την Omonia Trans να υποστηρίξει, να προωθήσει και να γιορτάσει τα δικαιώματα των παιδιών, ειδικά στην παρούσα κατάσταση, που ο COVID-19 έχει οδηγήσει σε κρίση για τα δικαιώματα των παιδιών.

 

 

Η Omonia Trans αποφάσισε να γιορτάσει αυτήν την ημέρα και να ενισχύσει το δικαίωμα των παιδιών στη λογοτεχνία, προσφέροντας βιβλία σε όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται από το νηπιαγωγείο «ΠEN».

Το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας (ΠΕN) φιλοξενεί 25 παιδιά από 2-10 ετών έως ότου μπορούν να επιστρέψουν στις οικογένειές τους ή να ενσωματωθούν σε εθελοντικές οικογένειες.

 

 

Σε συνεργασία με το #paramithimeonoma, γράφτηκαν, σχεδιάστηκαν και εκτυπώθηκαν 25 διαφορετικά παραμύθια. Κάθε παιδί πρωταγωνιστεί στη δική του ιστορία, με το δικό του όνομα τυπωμένο και απεικονίζεται σε κάθε σελίδα σύμφωνα με τα μοναδικά εξωτερικά χαρακτηριστικά του.

Οι άνθρωποι της Omonia Trans πιστεύουν ότι η ζωή κάθε παιδιού πρέπει να είναι σαν παραμύθι! Η εταιρεία ευχαριστεί το #paramithimeonoma για την άψογη συνεργασία, την άμεση ανταπόκριση στην πρότασή της και τη δημιουργία των 25 μοναδικών  παραμυθιών!

 

 

Η Omonia Trans συνεχίζει τη δέσμευσή της για την υποστήριξη της κοινωνίας, ειδικά για δράσεις που μπορούν να οικοδομήσουν έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά.