Η O.MIND CREATIVES στην έκθεση Transport-Logistic 2023 για την προώθηση των Ελληνικών Logistics, με ειδική έκδοση

Για τρίτη φορά συμμετέχει ως εκθέτης στο πλαίσιο του Hellenic Pavilion υπό το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, sponsored by Enterprise Greece, η O.MIND CREATIVES με το περιοδικό της Supply Chain & Logistics magazine, στην διεθνή έκθεση Transport Logistic 2023, που εφέτος γίνεται στις 9-12 Μαΐου στο Μόναχο της Γερμανίας.

Για ακόμη μια φορά η εταιρεία θα βρίσκεται σε μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εκθέσεις για την αγορά των Logistics, του supply chain και των εμπορευματικών μεταφορών, με ειδική ξενόγλωσση έκδοση του περιοδικού SC&L magazine, με τίτλο ‘Invest in Greek Logistics’, εν είδει οδηγού για την step-by-step εδραίωση κάθε πιθανού ξένου επενδυτή στην ελληνική αγορά. Με αναλύσεις, infographics, άρθρα και τοποθετήσεις φορέων για τους λόγους που κάνουν ελκυστική την ελληνική αγορά logistics, αλλά και ένα business directory με εταιρείες που αναπτύσσονται δυναμικά στον κλάδο και αποτελούν τον βέλτιστο συνεργάτη.

H ειδική έκδοση θα βρίσκεται τόσο στα stand του Hellenic Pavilion, όσο και στα info & press stands της Transport Logistic διαθέσιμη για κάθε επισκέπτη.

Η ελληνική συμμετοχή, για τρίτη συνεχή φορά διοργανώνεται από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, με χορηγό το Enterprise Greece, είναι πολυάριθμη, ενώ αναμένεται να συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας της διεθνούς αγοράς, έχοντας ήδη προγραμματίσει ειδική ημερίδα κατά την πρώτη ημέρα της έκθεσης, 9 Μαίου, όπου θα παρουσιαστεί η εικόνα της ελληνικής αγοράς, με μεγέθη και ποσοστά. Στο Εθνικό Περίπτερο συμμετέχουν οι: Goldair Cargo, ΟΛΘ, Θριάσιο Logistics Centre, Orphee Beinoglou, Elikon Logistics, Navicon, O.MIND CREATIVES, Harlas, TEU & το Συμβούλιο Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Υπ. Ανάπτυξης.

Βρείτε μας στην Transport Logistic 2023 HALL 4 / Stand 113/214