Η Mobile Technology One Stop Shop για τις ανάγκες της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των e-Shops και των supermarkets

Τα έκτακτα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό έχουν οδηγήσει στην αύξηση του όγκου εργασιών που καλούνται να διαχειριστούν τα supermarkets, η ευρύτερη εφοδιαστική αλυσίδα, το ecommerce και οι ταχυμεταφορές. Σε αυτό το πλαίσιο, η Mobile Technology έχει εντείνει τους ρυθμούς, με τους οποίους παρέχει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί σε διευρυμένο One Stop Shop των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω κλάδους. Πρόκειται για επιχειρήσεις που ανέκαθεν αποτελούσαν την πλειοψηφία των πελατών της, ενώ οι μεγαλύτερες εξ’ αυτών διατηρούν ήδη μακροχρόνια συνεργασία με την εταιρεία.

Η Mobile Technology έχει καταφέρει να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες τους, παρέχοντας εξειδικευμένο εξοπλισμό για την ενίσχυση του προσωπικού τους, πλήρη τεχνική υποστήριξη για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας τους, καθώς και προηγμένες λύσεις για την αύξηση της παραγωγικότητάς τους.

Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού, περιφερειακών και αναλωσίμων από τους σημαντικότερους διεθνείς κατασκευαστές (Honeywell, Bluebird, Bixolon, Datalogic, Zebra, Mindeo κ.α.). Πρόκειται για φορητά τερματικά, ring scanners, ανθεκτικά tablet, barcode scanners, εκτυπωτές αποδείξεων/ετικετών κ.α. τα οποία παρέχει σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Παράλληλα, η Mobile Technology λειτουργεί ως πιστοποιημένο Επισκευαστικό Κέντρο όλων των προϊόντων που παρέχει έτσι, ώστε να αντιμετωπίζει τεχνικά θέματα κάθε είδους από τα γραφεία της στην Αθήνα. Το προσωπικό της είναι άρτια καταρτισμένο και εφοδιασμένο με διαγνωστικά εργαλεία για κάθε οίκο, ενώ οι επισκευές που αναλαμβάνει συνοδεύονται από εγγυήσεις ποιότητας.

Ειδικότερα για τις ανάγκες των αποθηκών και του λιανεμπορίου, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής τεχνολογίας που περιλαμβάνουν συστήματα διαχείρισης φωνητικών εντολών για Voice Picking (Honeywell Voice) και Ηλεκτρονικές Ετικέτες Ραφιού (SESImagotag) αντιστοίχως. Η Mobile Technology αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την εγκατάσταση των συγκεκριμένων λύσεων, με στόχο το μετασχηματισμό των επιχειρησιακών διαδικασιών και την επίτευξη μετρήσιμων αποτελεσμάτων.