Η Mobile Technology προτρέπει τους πελάτες της να προβούν σε άμεσες παραγγελίες

Ο κίνδυνος περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού έχει ήδη οδηγήσει στη λήψη έκτακτων προληπτικών μέτρων διεθνώς, τα οποία επηρεάζουν άμεσα τη βιομηχανική παραγωγή και τη διακίνηση εμπορευμάτων, ενώ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τη διάρκειά τους.

Σε ανακοίνωσή της η Mobile Technology εξηγεί ότι πολλά εργοστάσια και κέντρα διανομής έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους ή λειτουργούν με μειωμένο προσωπικό, γεγονός που αφορά όλους τους κατασκευαστικούς οίκους που εκπροσωπεί, όπως είναι οι Honeywell (πρώην Intermec, Vocollect Voice κ.ά.), Bluebird, Bixolon κ.ο.κ.

Για να αποφύγετε ή να περιορίσετε πιθανές ελλείψεις εξοπλισμού, περιφερειακών και αναλωσίμων σε projects που έχουν προγραμματιστεί, η Mobile Technology προτρέπει τους πελάτες της να εκτιμήσουν τις ανάγκες τους και να προχωρήσουν σε ανάλογες παραγγελίες το συντομότερο δυνατόν.

«Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε, δεδομένων των συνθηκών, ώστε να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας και να συνεισφέρουμε στην εύρυθμη λειτουργία της εφοδιαστικής σας αλυσίδας» τονίζει η Mobile Technology.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα