Η Jungheinrich εξαγόρασε την Industrial Truck Sales New Zealand Forklifts (ITS Forklifts)

Η Jungheinrich εξαγόρασε την Industrial Truck Sales New Zealand Forklifts (ITS Forklifts) και ιδρύει την 41η θυγατρική της εταιρεία στην Νέα Ζηλανδία. Η εταιρεία θα διανείμει ολόκληρο το χαρτοφυλάκιό της μέσω του υπάρχοντος δικτύου πωλήσεων και των τοπικών συνεργατών στην Νέα Ζηλανδία. Με τη νέα τοποθεσία, η Jungheinrich ενισχύει την παρουσία της στην παγκόσμια αγορά για να υποστηρίξει τους πελάτες και τους συνεργάτες της στην επίτευξη των στόχων ανάπτυξής τους.

Για την Jungheinrich, η στρατηγική εξαγορά της ITS Forklifts, ενός από τους κορυφαίους παρόχους intralogistics στην Νέα Ζηλανδία, σημαίνει επέκταση του δικτύου πωλήσεών της στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Η ITS Forklifts είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης των προϊόντων της Jungheinrich στην Νέα Ζηλανδία για περισσότερα από 25 χρόνια και διαθέτει πολυετή τεχνογνωσία στις πωλήσεις και το service περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων.

Ο Δρ. Lars Brzoska, Διευθύνων Σύμβουλος της Jungheinrich AG, αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε την οικογένεια της Jungheinrich στην Νέα Ζηλανδία με την ITS Forklifts, μετά από 25 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας. Η εξαγορά μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους εθνικούς και διεθνείς πελάτες μας, καθώς και στους συνεργάτες μας, ένα ακόμη πιο εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και την εξαιρετική υποστήριξη της Jungheinrich. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους νέους συναδέλφους μας στην ομάδα. Με την τεχνογνωσία τους και τη γνώση της αγοράς, θα είμαστε ακόμη πιο επιτυχημένοι μαζί».

Η ITS Forklifts κατέχει ισχυρή θέση στην αγορά της Νέας Ζηλανδίας που υποστηρίζεται από ένα πολύ καλά εδραιωμένο δίκτυο με πάνω από δέκα συνεργαζόμενους αντιπροσώπους. Η Jungheinrich θα ενισχύσει και θα αναπτύξει περαιτέρω τη σχέση με τους αντιπροσώπους σε όλη τη Νέα Ζηλανδία.