Η Evocon προσέφερε δωρεάν ετήσια συνδρομή Evocon και μία συσκευή ΙΙοΤ στο συνέδριο SMART FACTORY 2023

Στο πλαίσιο του συνεδρίου SMART FACTORY 2023 που διοργανώθηκε από την Μπούσσιας στις 25/4/23 στην Τεχνόπολη, η Evocon προσέφερε μια δωρεάν ετήσια συνδρομή Evocon και μία συσκευή ΙΙοΤ. Η κλήρωση έγινε πριν από την παρουσίαση της Evocon που είχε θέμα «SMART FACTORY MADE SIMPLE».

Η Rolco ΒΙΑΝΙΛ Α.Ε. αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη παραγωγική μονάδα απορρυπαντικών στην Ελλάδα με δραστηριότητα 70 ετών και στο portfolio της διαθέτει 7 αναγνωρισμένα brands που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και ελκυστικές τιμές, όπως: My Planet, Baby Planet, ESSEX, ROL, Roli, BIONOL, White Glo. Η Rolco παρακολούθησε το συνέδριο για να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του Industry 4.0 και του  “Έξυπνου Εργοστασίου”.

Ο κ. Σπύρος Τσίχλας, Χημικός Μηχανικός από το τμήμα Engineering της Rolco ΒΙΑΝΙΛ Α.Ε., ήταν ο τυχερός της κλήρωσης. Ο κ. Τσίχλας κλήθηκε να παραλάβει τη συσκευή ΙΙοΤ που είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του Evocon και, ταυτόχρονα, με μικρή βοήθεια από την ομάδα της Evocon, την εγκατέστησε σε προσομοιωτή γραμμής παραγωγής, χωρίς καμία προηγούμενη γνώση και χωρίς εργαλεία! Σε 3 λεπτά η εφαρμογή ήταν σε πλήρη λειτουργία, αποτυπώνοντας άμεσα το ΟΕΕ και όλα τα συστατικά του (Διαθεσιμότητα, Απόδοση, Ποιότητα) σε πραγματικό χρόνο. Όλοι οι σύνεδροι εντυπωσιάστηκαν από την ευκολία, την απλότητα και τη φιλικότητα του Evocon. Αρκετοί έκαναν login από το κινητό τους και είδαν τα παραπάνω ζωντανά!

Η άδεια έχει ήδη εγκατασταθεί σε μια γραμμή παραγωγής και παρακολουθεί την παραγωγική διαδικασία αποτυπώνοντας όλες τις απώλειες.