Η Entersoft παρουσιάζει το πρωτοποριακό Cloud/SaaS λογισμικό διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου WorkLife

Η Entersoft, πρωτοπόρος στις καινοτόμες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού, παρουσιάζει το WorkLife, την πιο πρόσφατη εξέλιξη στον τομέα της Διαχείρισης Ανθρώπινου Κεφαλαίου (Human Capital Management – HCM). Με αυτήν την κίνηση, η Entersoft στοχεύει να εξοπλίσει  τις επιχειρήσεις με καινοτόμα εργαλεία για τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και να διευκολύνει τις διαδικασίες των τμημάτων HR και Payroll.

Το WorkLife βγάζει τις εφαρμογές HR/Payroll από το στενό πλαίσιο ενός τμήματος HR και δίνει ασφαλή πρόσβαση στα δεδομένα και σε άλλους ρόλους μέσα στην επιχείρηση. Προσφέρει, μεταξύ άλλων, αυτοματοποίηση των διαδικασιών πρόσληψης (Recruitment Management), οργάνωση των ροών εργασίας (workflows) ενός τμήματος HR, ενιαίο κέντρο διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού, ψηφιακή κάρτα εργασίας, βελτιστοποίηση ωρομέτρησης, υπηρεσίες πληροφόρησης και εξυπηρέτησης εργαζομένων (Employee Self Service), αυτοματοποιημένη έκδοση μισθοδοσίας, διαχείριση επίδοσης (Performance), εργαλεία αναφορών καθώς και πλήρη συμμόρφωση με την εργατική νομοθεσία. Επιπρόσθετα, αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα ευελιξίας, ασφάλειας και οικονομίας του cloud computing.

«Είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε το WorkLife, μια μοναδική ελληνική web/cloud σουίτα εφαρμογών που προσφέρει πρωτοποριακές δυνατότητες σε σχέση με τα υπάρχοντα συστήματα Human Capital Management. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να αναβαθμίσουν τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τους ανθρώπους τους, συμμορφώνονται με τη νομοθεσία και βελτιώνουν την εμπειρία των εργαζομένων και των υποψηφίων στελεχών τους. Αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη της σταθερής μας δέσμευσης να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις για την αγορά επιχειρηματικού λογισμού» δήλωσε ο Αντώνης Κοτζαμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Entersoft.

Η Entersoft θα παρουσιάσει την σουίτα WorkLife στο 27ο HR Symposium που διοργανώνει η KPMG, την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024, στο Athenaeum Intercontinental Hotel.