Η DiL Fashion Group επέλεξε τις λύσεις της Entersoft για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της

Η εταιρεία DiL Fashion Group Α.Ε. επέλεξε την Entersoft στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης και ενοποίησης των επιχειρηματικών λειτουργιών της για αποτελεσματικότερη εταιρική διακυβέρνηση και περαιτέρω ανάπτυξη. Η DiL Fashion Group ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη, το 1962, και εκπροσωπεί τα brands MaxMara, SPORTMAX, MaxMara Weekend, MaxMara Studio, MaxMara The Cube, MaxMara Leisure, Marina Rinaldi, MAX&Co., MARELLA, i BLUES, PENNYBLACK, ESCADA, διαθέτοντας 8 καταστήματα στην Ελλάδα και corners στα πολυκαταστήματα attica City Link, Golden Hall, Mediterranean Cosmos, και Τσιμισκή.

Μέσα από την υλοποίηση των λύσεων Entersoft Business Suite (ERP, CRM, Retail) και e-Τιμολόγησή μου, η DiL Fashion Group θα έχει στην διάθεσή της ένα σύγχρονο πληροφοριακό σύστημα που θα καλύπτει το σύνολο των δραστηριοτήτων Λιανικής, Backoffice Operations, Management και Reporting καθώς και την ηλεκτρονική τιμολόγηση με διαβίβαση των παραστατικών στην ΑΑΔΕ. Απώτερος στόχος είναι η ενίσχυση της ταχύτητας και ακρίβειας στην Λιανική αλλά και η ολοκληρωμένη διαχείριση της σχέσης με τους πελάτες, ελαχιστοποιώντας το διαχειριστικό κόστος.

Η επιλογή των λύσεων της Entersoft ενισχύει την ηγετική θέση της εταιρείας στον χώρο της ένδυσης και επιβεβαιώνει τα κορυφαία τεχνολογικά προϊόντα και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της, που λειτουργούν καταλυτικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων που επενδύουν στην καινοτομία και τη γνώση για την ανάπτυξή τους.