Η DB Schenker συμμετέχει στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και παρουσιάζει τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της για επιτυχημένα logistics

Με 130 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, η “DB Schenker” αναδεικνύεται σε έναν από τους ισχυρότερους πόλους υποστήριξης των μεταφορών και εφοδιαστικών αλυσίδων με παγκόσμια δυναμική και απόλυτη διαφάνεια.

Με τη φιλοσοφία που θέλει τον πελάτη στο επίκεντρο των εξελίξεων, η εταιρεία “DB Schenker” προσφέρει λύσεις στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, σε υπηρεσίες μεταφορών και Logistics που είναι άρτια συνδεδεμένες με τεχνολογικά εργαλεία. Με περισσότερα από 140 χρόνια τεχνογνωσίας, η “DB Schenker” εξελίσσεται σε μια «νέα» εταιρεία IT & Green Logistics!

Τα ολοκληρωμένα κέντρα υπηρεσιών Logistics της “DB Schenker” σε παγκόσμιο επίπεδο βρίσκονται εγκατεστημένα σε κομβικά σημεία, συνιστώντας ένα αποτελεσματικό μεταφορικό δίκτυο μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων συνεργατών και εξασφαλίζοντας την παροχή ευρείας γκάμας υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, καθώς και στην ελληνική αγορά με σύγχρονα κέντρα, στον Ασπρόπυργο και στην Σίνδο.

Με μια ομάδα 93 εξειδικευμένων ανθρώπων, σε τρία υποκαταστήματα, προσφέρει τις υπηρεσίες της υποστηρίζοντας με πάθος και επαγγελματισμό τις ελληνικές επιχειρήσεις, γεγονός το οποίο έχει αναδείξει την “Schenker” A.E. σε μία από τις ηγέτιδες εταιρείες διεθνών μεταφορών και Logistics στη χώρα μας.

Σήμερα, η στρατηγική της εταιρείας για το 2020 περιλαμβάνει τη βιώσιμη και επιτυχημένη δράση, σε όλες τις διαστάσεις της. Προσπαθώντας για την επίτευξη οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής αρμονίας στα logistics και τη διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας, επιδιώκοντας την πρόκληση στο υφιστάμενο καθεστώς του κλάδου των logistics.

Οι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που προσφέρει, διασφαλίζουν τις ροές των μεταφερομένων αγαθών και εμπορευμάτων, σε βέλτιστους χρόνους, με υψηλούς δείκτες διασφάλισης ποιότητας και διαδικασιών (KPIs), παρέχοντας ασφάλεια κατά τη μεταφορά, άμεση πληροφόρηση και εξυπηρέτηση στον πελάτη και συνεργάτη,  ιχνηλάτηση των αποστολών (track & trace) μέσω τεχνολογικών εργαλείων αιχμής, άμεση πληροφόρηση σε δεδομένα και reports και διαδικτυακά εργαλεία διαχείρισης πελατών και συνεργατών (e-Schenker, drive4Schenker).


Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία DB Schenker επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.dbschenker.com/gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.