Η ALFA PRODUCTS στην έκθεση «Cargo Truck & Van Expo» με GLYSANTIN® & AdBlue® by BASF

H εταιρεία ALFA PRODUCTS Β.Α. ΜΠΑΣΑΝΙΩΤΗΣ Α.Ε. συνεχίζει δυναμικά και για 5η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την BASF. Η συνεργασία αφορά στη διάθεση του AdBlue by BASF, την αξιόπιστη επιλογή που βοηθά́ τα οχήματα να πληρούν τα πρότυπα εκπομπών Eurο 5 και 6.

Το AdBlue® της BASF μειώνει το κόστος συντήρησης, επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του συστήματος SCR, εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα του και βελτιώνει την οικονομία καυσίμου.

Η BASF είναι παγκόσμιος κάτοχος αδείας χρήσης του AdBlue® και μέλος του VDA (Σύνδεσμος Αυτοκινητοβιομηχανίας της Γερμανίας). Έχει διαδραματίσει βασικό ρόλο στη διαδικασία τυποποίησης για το ISO 22241 (το πρότυπο AdBlue®) και από́ την ίδρυσή του υπήρξε μέλος της επιτροπής ISO 22241.

 

 

Επίσης η ALFA PRODUCTS από το 2019 αποτελεί τον επίσημο διανομέα της BASF για τα premium αντιψυκτικά GLYSANTIN® στην Ελλάδα. Τα υψηλής ποιότητας αντιψυκτικά της BASF έχουν τις περισσότερες επίσημες εγκρίσεις από τους κατασκευαστές κινητήρων και παρέχουν τριπλή προστασία από τη διάβρωση, την υπερθέρμανση και τον παγετό.


Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία ALFA PRODUCTS Β.Α. ΜΠΑΣΑΝΙΩΤΗΣ Α.Ε. επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.alfaproducts.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.