Η ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ επίσημος αντιπρόσωπος των  προϊόντων της KUMHO στην Ελλάδα

Παρά τη μακρά περίοδο αβεβαιότητας και έντονης οικονομικής κρίσης την οποία βίωσε τόσο η ελληνική, όσο και η παγκόσμια οικονομία, η ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε. κατάφερε να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις και να παρουσιάσει μια συνεχή και σταδιακή ανάπτυξη, ισχυροποιώντας τη θέση της στην ελληνική αγορά, αλλά και στην ευρύτερη αγορά των Βαλκανίων.

Η επιτυχημένη αυτή πορεία έρχεται να ολοκληρωθεί με την επισφράγιση της συνεργασίας μεταξύ της KUMHO TIRE και της ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε., η οποία είναι πλέον ο επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της στην Ελλάδα.

Οι διαδικασίες αυτής της μετάβασης αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο προσεχές διάστημα όπου και θα ξεκινήσει η διάθεση των προϊόντων της KUMHO από το δίκτυο συνεργατών της ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε.

Η KUMHO TIRE ιδρύθηκε το 1960 στην Νότιο Κορέα και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο, διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων, για τα οποία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα.

Η ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε. είναι μια εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του ελαστικού από το 1946, με εξειδίκευση στην πώληση επαγγελματικών ελαστικών για οχήματα, όπως αγροτικά, βιομηχανικά, φορτηγά, χωματουργικά, επιβατικά κ.ά.