Η ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε. πρόσφερε 600 μάσκες στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στην Θεσσαλονίκη

Στον αγώνα που δίνουμε όλοι μας για να βγούμε από αυτή τη δύσκολη συγκυρία, δεν περισσεύει κανείς. Γι’ αυτό και η ομάδα της ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε., με το αίσθημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που την διέπει, προχώρησε σε δωρεά 600 μασκών στο παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό την ενίσχυση των μέτρων υγειονομικής προστασίας του προσωπικού.

Η παράδοση του υλικού έγινε παρουσία της Διευθύντριας του παραρτήματος Θεσσαλονίκης κας Δέσποινας Φιλιπιδάκη, η οποία ευχαρίστησε την εταιρεία για την προσφορά της. Το υλικό αυτό επρόκειτο να ενισχύσει το πολύτιμο έργο που προσφέρει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, τόσο κατά την διάρκεια της πανδημίας του νέου κορονοϊού, όσο και την επόμενη μέρα.

 

 

Από την μεριά της η ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε. τόνισε ότι σε κάθε δύσκολη στιγμή ο κάθε ένας από εμάς θα πρέπει να προσφέρει στο μέτρο των δυνατοτήτων του ώστε κανείς να μην μένει πίσω και να ξεπερνάμε τις δυσκολίες όλοι μαζί.

Να σημειωθεί ότι η ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε. είναι μία εταιρεία με πλούσια κοινωνική δραστηριότητα, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του ελαστικού από το 1946, με εξειδίκευση στην πώληση επαγγελματικών ελαστικών, όπως αγροτικά, βιομηχανικά, για φορτηγά, χωματουργικά, επιβατικά κ.λπ., διαθέτοντας επίσης και την αποκλειστική αντιπροσώπευση γνωστών εταιρειών του εξωτερικού.