Η κυπριακή εταιρεία διεθνών μεταφορών CYPRUS GLOBAL LOGISTICS στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Ως αμιγώς κυπριακή εταιρεία και αντιλαμβανόμενη πλήρως τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, η Cyprus Global Logistics βασίζεται πάνω σε μια ικανή, δυναμική και ευέλικτη ομάδα που της προσφέρει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε ανάγκη αξιοποιώντας στο μέγιστο την εμπειρία και τις γνώσεις των στελεχών, παρέχοντας μια γκάμα συγχρόνων υπηρεσιών διεθνών μεταφορών και logistics από το 2006. Το έμπειρο δυναμικό της διατηρώντας μια άκρος φιλική και προσωπική προσέγγιση είναι πάντοτε διαθέσιμο να προσφέρει με αποτελεσματικότητα παγκόσμια κάλυψη μέσο άρτια εξειδικευμένων δικτιών επαγγελματιών αντιπροσώπων.

Με την πολυετή της πείρα, η Cyprus Global Logistics θεωρείται η πλέον αξιόπιστη λύση στη διακίνηση groupage εμπορευμάτων και προσφέρει εβδομαδιαίες αφίξεις από Αθηνά, Θεσσαλονίκη, Λονδίνο, Χόνγκ Κόνγκ και Αμβέρσα προς Κύπρο, ενώ παράλληλα προσφέρει 3 αναχωρήσεις την εβδομάδα από τις αποθήκες της για πέραν των 200 προορισμών ανά τον κόσμο. Με βάση την Λεμεσό, και με μια επαρκώς επανδρωμένη και πλήρως εξοπλισμένη σύγχρονη αποθήκη στρατηγικά τοποθετημένη δίπλα από το λιμάνι προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση με λύσεις και προτάσεις για θέματα που αφορούν στη διεθνή μεταφορά (οδική, αεροπορική και θαλάσσια) και στις υπηρεσίες logistics.


Για να μάθετε περισσότερα για την CYPRUS GLOBAL LOGISTICS επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cyprusgloballogistics.com.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.