Η ηλεκτροκίνηση ξεκινάει με Hyundai! Νέο ηλεκτρικό περονοφόρο αντιβάρου

Αξιοπιστία, ασφάλεια και μέγιστη παραγωγικότητα είναι το τρίπτυχο επιτυχίας του νέου ηλεκτρικού περονοφόρου αντιβάρου της Hyundai, 45Β-9 μέγιστης ανυψωτικής ικανότητας 4.5 τόνων.

Η τελευταίας αιχμής τεχνολογία και η καινοτομία που ενσωματώνει η χρήση κινητήρων AC σημαίνει ότι το σύστημα ACT (Active Control Technology), με το οποίο εξοπλίζεται το περονοφόρο, μπορεί να μεγιστοποιήσει την αποδοτικότητα των κινητήρων για να παρέχει κορυφαίες επιδόσεις σε κάθε περίσταση φορτοεκφόρτωσης.

Το Hyundai 45Β-9 ηλεκτρικό περονοφόρο διαθέτει σύστημα ισχύος μπαταριών 80V AC, διασφαλίζοντας αξεπέραστες επιδόσεις σε όλες τις εφαρμογές, ακόμα και όταν χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους. Η πλάγια ολίσθηση της μπαταρίας 80V επιτρέπει τον έλεγχο και την εύκολη αλλαγή της, ενώ από το LCD monitor ελέγχεται η ταχύτητα, η γωνία κλίσης των περόνων, το επίπεδο φόρτισης, οι ώρες χρήσης, το βάρος φορτίου καθώς και η επιλογή ανάμεσα σε 4 είδη λειτουργίας του περονοφόρου ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Η εταιρεία ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΙΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. – FILLISLIFT είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ανυψωτικών μηχανημάτων της Hyundai.