Η Ελληνική Εταιρεία Logistics συμμετείχε στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

H Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) έλαβε μέρος στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το οποίο πραγματοποιήθηκε μεταξύ 26-29 Απριλίου στους Δελφούς, με ομιλία του Προέδρου Δρ. Β. Ζεϊμπέκη σε πάνελ συζήτησης σχετικά με τις αναπτυξιακές επενδύσεις στον κλάδο του Real Estate.

Το ετήσιο Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών αποτελεί μια εμβληματική διοργάνωση και τόπο συνάντησης ηγετικών φυσιογνωμιών και υψηλόβαθμων στελεχών από τον ακαδημαϊκό, τον πολιτικό και τον επιχειρηματικό χώρο, σε μια ιστορική τοποθεσία, την αρχαία πόλη των Δελφών. Στόχος αυτής της συνάντησης είναι να υπάρξει διάλογος μεταξύ των ηγετών της επιχειρηματικότητας, να ακουστούν απόψεις και να αποτελέσει την αρχή για μια ουσιαστική και στοχευμένη πορεία προς την ανάπτυξη.

Ο πρόεδρος της ΕΕL, Δρ. Β. Ζεϊμπέκης, εκπροσώπησε την EEL, μιλώντας σε πάνελ με θέμα «THE IMPACT OF LARGE-SCALE INVESTMENTS ON GREECE’S REAL ESTATE MARKET», το οποίο έλαβε χώρα την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023.

Στην συζήτηση, ο κ. Ζεϊμπέκης μίλησε για τις επενδύσεις που έχουν ξεκινήσει και αναμένονται να γίνουν στον κλάδο των Logistics. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα μεγάλα επενδυτικά έργα ανέγερσης αποθηκευτικών χώρων που έχουν ξεκινήσει, όπως είναι αυτά στο Θριάσιο Πεδίο, το από κοινού έργου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά (Ο.Λ.Π) και της ναυτιλιακής εταιρείας Cosco καθώς και όσα αναμένεται να ξεκινήσουν, όπως το Θριάσιο ΙΙ, το επενδυτικό έργο της H.I.G Capital, στο πρώην ακίνητο της χαλυβουργίας στην παραλία Ασπροπύργου, η μετεγκατάσταση των πρακτορείων στη Φυλή αλλά και το επενδυτικό έργο για την ανέγερση αποθηκευτικών χώρων στο Σχιστό.

Ακόμα τόνισε πως ο κλάδος των Logistics βιώνει μια τεράστια ανάπτυξη, που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι όλες οι αποθήκες από 10.000 τ.μ. και πάνω έχουν ήδη αγοραστεί ή ενοικιαστεί όσο ακόμη βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης.

Όλο το βίντεο από το πάνελ συζήτησης της συμμετοχής της EEL διατίθεται στο ακόλουθο link (STREAM 4-Karamanlis Hall | European Cultural Center of Delphi) https://def-viii.delphiforum.gr/watch-on-demand/day-03.