Η διαχείριση αποθήκης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι επένδυσης στην εποχή Industry 4.0

Η Acmon Data αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη ολοένα και περισσότερων επιχειρήσεων έχοντας σχεδιάσει και εφαρμόσει το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης αποθήκης TracePro WMS για πάνω από 15 χρόνια στην ελληνική και ξένη αγορά. Τρία νέα έργα διαχείρισης αποθήκης πραγματοποιούνται αυτό τον καιρό από την Acmon Data. Πιο συγκεκριμένα:

Η «GRISTIREN» στο νέο έργο που υλοποιεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Θεσσαλονίκη, στοχεύει να καταργήσει πλήρως κάθε ίχνος χειρόγραφης καταχώρησης. Οι καταχωρήσεις πλέον, θα πραγματοποιούνται με χρήση φορητών τερματικών ή με το πάτημα λίγων κουμπιών σε βιομηχανικές οθόνες αφής, εξαλείφοντας τις περιπτώσεις λάθους και μειώνοντας το χρόνο καταχώρησης.

Η «VIOPOL» σε αντίστοιχη κατεύθυνση, θα καθοδηγείται από το TracePro για τις θέσεις και τους χώρους εναπόθεσης των Α’ υλών και των ετοίμων προϊόντων, ενώ θα ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για τα αποθέματα και τις αναλώσεις τους, βελτιστοποιώντας τους χρόνους και τις ποσότητες ανεφοδιασμού.

Τέλος, η «ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ» θα είναι σε θέση να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή αναλυτικά τις παρτίδες των προϊόντων τους, όπως επίσης τους προμηθευτές και τους πελάτες που συνδέονται με αυτές, εξασφαλίζοντας προς τα πίσω και προς τα εμπρός ιχνηλασιμότητα, διασφαλίζοντας τους τελικούς καταναλωτές.

Επιπρόσθετα η δυνατότητά του TracePro WMS να επεκτείνεται και να συνδέεται με το αντίστοιχο TracePro MES για τη διαχείριση, εκτέλεση και εποπτεία παραγωγής συνδεόμενο με οποιοδήποτε ERP καθιστούν το TracePro ιδανική επένδυση για την μετάβαση στην εποχή του industry 4.0.