Η ΑΝΥΜΗ «κατεβαίνει» στην έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics με τα ανυψωτικά μηχανήματα Yale

Η εταιρεία ΑΝΥΜΗ Ε.Π.Ε., ιδρύθηκε το 1999 και ασχολείται με την πώληση καινούριων και μεταχειρισμένων  ανυψωτικών μηχανημάτων Yale, τη μακροχρόνια και βραχυχρόνια μίσθωση, την παροχή service, ανταλλακτικών και συμβολαίων συντήρησης ανυψωτικών. Επιπρόσθετα αναλαμβάνει με τη μελέτη και τοποθέτηση Μεταλλικών Συστημάτων Αποθήκευσης ΒΙΕΜΕΤ, βιομηχανικών ραμπών πορτών φραγών.

Από τον Μάρτιο του 2001, η ΑΝΥΜΗ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ανυψωτικών μηχανημάτων του Ομίλου Yale Europe Material Handling, μία από τις τρεις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες ανυψωτικών μηχανημάτων στον κόσμο.

 

 

Τον Αύγουστο του 2013, η ΑΝΥΜΗ ιδρύει υποκατάστημα στα Οινόφυτα της Βοιωτίας, σε μία κομβική περιοχή για να μπορεί να εξυπηρετεί άμεσα τους πελάτες της, ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Τον Ιούλιο του 2018, η ΑΝΥΜΗ μεταφέρει τις εγκαταστάσεις της σε μεγαλύτερο σύγχρονο κτίριο στα Οινόφυτα Βοιωτίας ιδρύοντας το Titopoulos Mega Forklift Shop εκτάσεως 2.000 τ.μ.

Έπειτα από μία εικοσάχρονη εμπειρία στον χώρο των ανυψωτικών η ΑΝΥΜΗ Ε.Π.Ε. εξυπηρετεί τις περισσότερες και πιο δυναμικές διεθνείς και ελληνικές εταιρείες στην Ελλάδα αποτελώντας πλέον ένα δυνατό brand name στον χώρο των Logistics.


Για να μάθετε περισσότερα για την ΑΝΥΜΗ Ε.Π.Ε. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.titopoulos.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.