Ημερήσια ενοικίαση φορτηγών από την VAN RENT

Η VAN RENT, η πρώτη εταιρεία ημερήσιας ενοικίασης ελαφρών φορτηγών (βαν) στην Ελλάδα, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέρει τώρα την δυνατότητα ημερήσιας ενοικίασης ελαφρού φορτηγού (van έως 3,5 τόνους) ψυγείου (συντήρηση) και κατάψυξη.

  • Η εταιρεία VAN RENT επέλεξε ως ιδανικό μέγεθος τα περίπου 8 κυβικά μέτρα χώρου φόρτωσης για ευκολία ελιγμών και υπέρ αρκετό χώρο φόρτωσης.
  • Θερμοκρασίες ψυκτικών θαλάμων μέχρι -30 βαθμούς κελσίου.
  • Λειτουργούν με εξωτερικό ρεύμα ή αυτόνομα από τον κινητήρα του οχήματος.
  • Οδηγούνται με απλό ερασιτεχνικό δίπλωμα.

 

 

Και φυσικά, πιστή στην υπόσχεσή της VAN RENT για τον πλέον πολυποίκιλο στόλο στην ελληνική αγορά, μπορείτε να βρείτε στην εταιρεία φορτηγά κάθε κατηγορίας από μικρά κλειστά τύπου vanette μέχρι αγροτικά διπλοκάμπινα 4χ4 ή πλατφόρμες (flatbed) ανοικτού τύπου. Ακόμη extra long κλειστά van (τύπου jumbo) ή ακόμη και φορτηγά (βαν) με αναδιπλούμενες ράμπες οπίσθιας φόρτωσης.

Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά της VAN RENT:

  • Γλυφάδα – Λ. Ποσειδώνος & Πανδώρας 1,
  • Νέα Ιωνία – Ιφιγενείας 45,
  • Πειραιά – Πειραιώς 121
  • Θεσσαλονίκη – Λαγκαδά 32

ή την πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα  www.vanrent.gr.

Η εταιρεία VAN RENT αναφέρει σχετικά: «Στην Ευρώπη, το rent a van είναι πολύ διαδεδομένο, στη Ελλάδα όμως, μόνο μετά τη πρόσφατη αλλαγή της σχετικής νομοθεσίας μπορεί πλέον οποιοσδήποτε να ενοικιάσει ένα ελαφρύ φορτηγό και να κάνει τη δουλειά του!

 

 

Αυτή είναι μία πολύ σημαντική εξέλιξη για τον ιδιώτη (για παράδειγμα: μετακόμιση), αλλά ακόμη πιο σημαντική για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι πλέον να διατηρούν ιδιόκτητα φορτηγά και τις 365 ημέρες του έτους ώστε να καλύπτουν τη μέγιστη ζήτηση ή ακόμη και την έκτακτη ανάγκη με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε κόστη συντήρησης, ασφάλισης, διαχείρισης και άλλα πάγια έξοδα.

Στην ουσία μία επιχείρηση μπορεί να είναι πιο ανταγωνιστική και μπορεί να διεκδικήσει μεγάλες ή εποχικές δουλειές που στο παρελθόν απλά ήταν εκτός των δυνατοτήτων της. Νόμιμα, με ασφάλεια και αξιοπιστία. Προσοχή στα «πειρατικά οχήματα» που θέτουν σε κίνδυνο τη νομιμότητα και τα εμπορεύματά σας».

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε την εταιρεία VAN RENT στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9884422 (κέντρο κρατήσεων για όλα τα καταστήματα).