Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας για απόφοιτους της Γερμανικής Σχολής Αθηνών

Η Γερμανική Σχολή Αθηνών (ΓΣA) και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνουν την 3η Ημέρας Ευκαιριών Εργασίας στις 11 Νοεμβρίου 2017 για απόφοιτους της Γερμανικής Σχολής Αθηνών και ενδιαφερόμενους από την Ελληνογερμανική κοινότητα. Η εκδήλωση περιλαμβάνει το συνέδριο, τα περίπτερα στην αίθουσα εκδηλώσεων και στο φουαγιέ της Σχολής καθώς επίσης και τις ομάδες εργασίας, που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής Αθηνών.

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι  να φέρει σε επαφή υψηλού επιπέδου απόφοιτους, νεοεισερχόμενους στον επαγγελματικό στίβο, καθώς και υποψηφίους με εργασιακή εμπειρία, με ενδιαφερόμενες εταιρίες και ιδρύματα στην Ελλάδα και στο γερμανόφωνο εξωτερικό και με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει την είσοδό τους στον επαγγελματικό χώρο. Η πολύ καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με διάφορες επιχειρήσεις στα περίπτερα, στην αίθουσα εκδηλώσεων και στο φουαγιέ της Σχολής και να παραδώσουν το βιογραφικό τους. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαλέξεις για την αγορά εργασίας και να λάβουν σε ομάδες εργασίας πρακτικές συμβουλές που διευκολύνουν τη διαδικασία ανεύρεσης εργασίας και τον προσανατολισμό των υποψηφίων στην ευρωπαϊκή αγορά εργασίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Γερμανικής Πρεσβείας, της Αυστριακής Πρεσβείας και της Ελβετικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Επιπλέον, υποστηρίζεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες: Μαρία Παπαναστασίου, τηλ.: 210 6419023, email: m.papanastasiou@ahk.com.gr.