Εσπερίδα για την οργάνωση της Διεθνούς Μεταφοράς στην Θεσσαλονίκη στις 9/10 στο Porto Palace Hotel

Στο καίριο θέμα της οργάνωσης της Διεθνούς Μεταφοράς ως εγγύηση ανάπτυξης εμπορικών δικτύων εστιάζει η εκδήλωση που συνδιοργανώνουν το Operations Center και η OnLine Data στις 9 Οκτωβρίου (15.30 – 19.00) στο ξενοδοχείο Porto Palace στην Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του ΣΒΕ, του ΣΕΒΕ και της ΟΦΑΕ.

Η εκδήλωση απευθύνεται στην παραγωγική και εξαγωγική βάση της Βόρειας Ελλάδας, στους εισαγωγείς και τους freight forwarders και φιλοξενεί τόσο αρμόδιους πολιτειακούς και θεσμικούς φορείς όσο και εκπροσώπους του επιχειρηματικού γίγνεσθαι της περιοχής, διαμορφώνοντας μια ολοκληρωμένη θεματολογία, που θα εφοδιάσει τους σύνεδρους με την απαραίτητη, σύγχρονη τεχνογνωσία.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ο Νίκος Ροδόπουλος – Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος OnLine Data, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρίας Logistics, ο Σωτήρης Θεοφάνης – Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος ΟΛΘ, o Συμεών Διαμαντίδης – Οικονομικός Επόπτης ΣΕΒΕ, η Σοφία Παπαγιάννη – Προϊσταμένη Δ’ τμήματος Τελωνειακής Οφειλής και Ταμειακής Διαχείρισης, Διεύθυνση Τελωνειακών Διαδικασιών, ΑΑΔΕ, ο Απόστολος Κενανίδης, πρόεδρος ΟΦΑΕ, ο Γιώργος Ηλιάδης, Δ/νων Σύμβουλος ΗΛΙΑΔΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, Α’ Αντιπρόεδρος ΕΕΘ, η Δρ. Μαρία Μποϊλέ – Αναπ. Καθηγήτρια Τμ. Ναυτιλιακών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιώς, Δ/ντρια Τομέα για Οικονομικά και Περιβαλλοντικά θέματα, Θαλάσσιες και Αεροπορικές Μεταφορές ΙΜΕΤ, o Ανέστης Μαγκανάρης, Logistics Director ΚΡΙ ΚΡΙ, η Μαριλένα Αργυρού – Managing Director του Operations Center και o Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου, Sales Director και μέλος Δ.Σ. OnLine Data.

Ανάμεσα στα θέματα που θα αναλυθούν είναι: η Βόρεια Ελλάδα στους διεθνείς διαδρόμους μεταφορών, οι επενδύσεις στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, τα σχέδια για Ελεύθερη Ζώνη, οι σύγχρονες τάσεις στην αγορά των Freight Forwarders, σημεία – κλειδιά στην οργάνωση της Διεθνούς Μεταφοράς, κριτήρια επιλογής συνεργάτη διαμεταφορέα, κοστολόγηση μεταφορικού έργου (και pricing για Freight Forwarders), Incoterms 2020 και ο ρόλος της τεχνολογίας στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες SYNERGY και SKG Thessaloniki Cargo Services.

Χορηγοί επικοινωνίας το περιοδικό Supply Chain & Logistics και το supply-chain.gr.

Events Sponsor 2019: ΠΑΕΓΑΕ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό έντυπο της εκδήλωσης.