Εσπερίδα για την ασφάλιση, πρόληψη και διαχείριση ζημιών μεταφερομένων εμπορευμάτων από τον ΣΥΝΔΔΕ&L στις 15/5 στον Πειραιά

 

Εσπερίδα με θέμα «Ασφάλιση μεταφερομένων εμπορευμάτων – Πρόληψη & διαχείριση ζημιών» διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος (ΣΥΝΔΔΕ&L) την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρες 16:00-20:00 στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» του ΕΒΕΠ (Πλ. Λουδοβίκου 1, δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ).

Η εσπερίδα απευθύνεται σε όλα τα στελέχη των διαμεταφορικών αλλά και εμπορικών/ βιομηχανικών επιχειρήσεων που ασχολούνται με την αντιμετώπιση ζημιών κατά τη μεταφορά.

Η θεματολογία της εσπερίδας θα αναπτυχθεί σε όλη τη διαδικασία που ακολουθείται σε  αντίστοιχες περιπτώσεις, ενώ εξειδικευμένοι εισηγητές θα παρουσιάσουν βήμα- βήμα την τακτική και τη διαδικασία που ο καθένας ακολουθεί προκειμένου να διευθετηθεί η κάθε περίπτωση.

Στόχος του ΣΥΝΔΔΕ&L είναι μέσω πραγματικών περιστατικών να παρουσιαστούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι σε μία ζημία εμπορευματικής μεταφοράς.

Ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, ένας εξειδικευμένος νομικός – συνεργάτης ασφαλιστικών εταιρειών, ένας underwriter, ένας διακανονιστής και ένας πραγματογνώμονας θα συμμετέχουν στο ίδιο πάνελ και θα καταθέσουν ο καθένας τις εμπειρίες και γνώσεις του κυρίως τα σημεία στα οποία τα στελέχη των επιχειρήσεων θα πρέπει να προσέχουν και να λαμβάνουν υπόψη τους τόσο για την ελαχιστοποίηση των ζημιών όσο και, κυρίως, για την καλύτερη επικοινωνία και διευθέτηση των θεμάτων μεταξύ μιας διαμεταφορικής/εμπορικής και μιας ασφαλιστικής επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του ΣΥΝΔΔΕ&L στο τηλ.: 210 9317941 – 2.