Επανεκκινεί ο Εκθεσιακός κλάδος 1η Σεπτεμβρίου: Δυναμικά η διοργάνωση της έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics” – “Cargo Truck & Van Expo” 2021

2-4 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo

 Ύστερα από πολύμηνη αναστολή εργασιών λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αντιμετώπιση του SARS-CoV2 σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο εκθεσιακός κλάδος επανεκκινεί δυναμικά με τις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού να λαμβάνουν χώρα κανονικά ήδη από το καλοκαίρι, ενώ και ο ελληνικός κλάδος ζεσταίνει ήδη «τις μηχανές» του για να ξεκινήσει από την 1η Σεπτεμβρίου τις μεγάλες εμπορικές εκθέσεις, όπως ανακοινώθηκε από την κεντρική Πολιτεία.

Η O.MIND CREATIVES, προετοιμάζει ήδη δυναμικό come back με ένα πολυεπίπεδο εκθεσιακό γεγονός για τους επαγγελματίες της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics, των Εμπορευματικών Μεταφορών & του Επαγγελματικού Οχήματος στις 2-3-4 Οκτωβρίου 2021, στο πιστοποιημένο κατά Covid-Shield εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Τις ημέρες αυτές, με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα προβλέπονται από την πολιτεία, πραγματοποιείται λοιπόν η πολυαναμενόμενη 8η διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & LogisticsCargo Truck & Van». Η έκθεση, όπως ήδη έχει δεσμευθεί η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES θα διεξαχθεί τόσο με φυσική παρουσία στο πιστοποιημένο κατά Covid-Shield εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, όσο και με online μορφή.

Μετά και τη βράβευσή της ως «Exhibition of the Year 2019», η μοναδική στο είδος της έκθεση για τον κλάδο, ανεβαίνει επίπεδα, παίρνει όλα τα απαραίτητα  μέτρα για την προστασία εκθετών και επισκεπτών από τον covid-19, και ετοιμάζει μια διοργάνωση με διττή μορφή, τόσο με φυσική παρουσία όσο και σε ψηφιακή. Με το επιδημιολογικό φορτίο να υποχωρεί σε όλη την Ευρώπη και τον εκθεσιακό κλάδο να επανεκκινεί συνολικά, το ενδιαφέρον του κοινού είναι έντονο, ενώ η διεθνής παρουσία και το αίτημα για networking tools βαίνει αυξανόμενο.

Οι πρόσθετες παροχές της διοργανώτριας εταιρείας o.mind Creatives, αλλά και του περιοδικού SC&L magazine που προβάλει και υποστηρίζει την έκθεση, μέσω των θεματικών πολυσυνεδρίων Logi.C, αλλά και της πλατφόρμας B2B meetings, προοιωνίζονται μια δυναμική διοργάνωση, με σημαντικές συμμετοχές, launching νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Η επίσης βραβευμένη για τις υπηρεσίες της e-πλατφόρμα υπηρεσιών της έκθεσης, ενδυναμώνεται και με Live Streaming προβολές για την μέγιστη ασφάλεια συμμετεχόντων και επισκεπτών.

H διπλή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics- Cargo Truck & Van», αναμένεται να αποτελέσει το μεγαλύτερο εκθεσιακό event για την Εφοδιαστική Αλυσίδα και τα Logistics στη Ν.Α. Ευρώπη! Σε παράλληλη αίθουσα, θα διεξάγεται και η CARGO TRUCK & VAN, με εκθέματα που θα αφορούν τόσο την οδική εξυπηρέτηση εταιρειών logistics, όσο και τον σύγχρονο Οδικό Μεταφορέα.

Παράλληλα θα διεξαχθεί σε ξεχωριστή αίθουσα και η έκθεση για το food industry MDF EXPO 2021.

Σας καλούμε να είστε πρωταγωνιστές στα εκθεσιακά δρώμενα του κλάδου αυτού και όλοι μαζί να ανακτήσουμε το χαμένο χρόνο, με αισιοδοξία και τόλμη.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και δήλωση συμμετοχής, μείνετε συντονισμένοι στο www.sce.gr | www.ctvexpo.gr