Επαναπιστοποίηση της Raben INTERTRANS με ISO 9001

Έπειτα από επιτόπια επιθεώρηση της TÜV HELLAS (TÜV NORD), η Raben INTERTRANS Α.Ε. ολοκλήρωσε τη διαδικασία

επαναπιστοποίησης του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ) σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2015.

Στις 1-2 Αυγούστου 2023, επισκέφτηκαν τα γραφεία της επιθεωρητές της εταιρείας TÜV HELLAS (TÜV NORD), με σκοπό τη διεξαγωγή ελέγχου από τον οποίο προέκυψε η ανανέωση της πιστοποίησής της στο πεδίο εφαρμογής Παροχή Οδικών Μεταφορικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Για όλους εμάς στη Raben INTERTRANS, η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε αποτελεί αναγκαιότητα και φροντίζουμε πάντα για τη διασφάλιση της με βάση τα υψηλότερα πρότυπα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Λίγα λόγια για την Raben INTERTRANS Α.Ε.

Με πάνω από 40 χρόνια στον χώρο των ευρωπαϊκών οδικών μεταφορών, η Raben INTERTRANS Α.Ε. ακολουθεί με συνέπεια τον δρόμο της αξιοπιστίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και πελάτες της. Το 1981, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο πεδίο των εισαγωγών και εξαγωγών, με πιστοποιημένη ποιότητα και ταχύτητα, και εξακολουθεί να προσφέρει απόλυτη σιγουριά και ασφάλεια σε κάθε βήμα της εργασίας που αναλαμβάνει.

Από τον Οκτώβριο του 2021, αποτελεί μέλος της οικογένειας του Raben Group, ενός από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς ομίλους στον κλάδο των μεταφορών και της εφοδιαστικής αλυσίδας. Η Raben INTERTRANS δεσμεύεται να αξιοποιεί στο έπακρο κάθε εμπορική ευκαιρία, ώστε να ικανοποιεί τις μεταφορικές σας ανάγκες, παραμένοντας πάντα σταθερή στις αξίες της.