Εγγραφείτε Online στην Έκθεση “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo 2021”

Με τις μηχανές στο “φουλ” προχωρά η διοργάνωση της 8ης Διεθνούς Έκθεσης“Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo 2021”, με τους εκθέτες να πολλαπλασιάζονται, τις συνεδριακές εκδηλώσεις να ολοκληρώνουν τον προγραμματισμό τους και την διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES να τελειοποιεί τόσο τις λεπτομέρειες φυσικής συμμετοχής, όσο και τα virtual εργαλεία παρακολούθησης.

Ήδη το ενδιαφέρον του κοινού είναι αυξημένο, που αναμένει να επανεκκινήσει ο κλάδος των εκθέσεων από 1ης Σεπτεμβρίου, με όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, έναντι του Covid-19. Η προετοιμασία της 8ης Διεθνούς Έκθεσης ολοκληρώνεται με ικανοποιητικό ρυθμό, με πάνω από 200 εκθέτες, καθώς το ενδιαφέρον των εταιρειών του κλάδου είναι πολύ μεγάλο. Υπενθυμίζεται ότι σε παράλληλο Hall του εκθεσιακού κέντρου θα λαμβάνει χώρα τις ίδιες ημέρες, πάλι υπό την διοργάνωση της O.MIND CREATIVES και η έκθεση για τον εξοπλισμό και τη μεταποίηση του τομέα τροφίμων “Meat & Grill Days, Dairy Expo & Frozen Food”.

Τα νέα “εργαλεία” που έφερε στη ζωή μας η πανδημία του Covid-19 θα είναι επίσης παρόντα να εξυπηρετήσουν τόσο τη ροή των εισερχομένων στην έκθεση και τον προκαθορισμό ραντεβού σε εκθέτριες επιχειρήσεις, όσο και την εκ του μακρόθεν παρακολούθηση κυρίως του Συνεδριακού μέρους της έκθεσης, μέσω live-streaming, ώστε να μην «λείψει» κανείς επαγγελματίας από το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς. Ο συνεχώς αυξανόμενος ρυθμός εμβολιασμών, όσο και η προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα, φέρνουν τις εκθέσεις ένα βήμα πιο κοντά στη διενέργειά τους σε φυσική, αλλά και διττή, virtual μορφή, εξυπηρετώντας ακόμα περισσότερους επισκέπτες και διευρύνοντας το αποτύπωμα του brand κάθε συμμετέχουσας εταιρείας.

 

Αξιοποιήστε τα εργαλεία που σας δίνει η διοργάνωση και ενεργοποιήστε το Link της Εγγραφής σας για την έκθεση εδώ: https://www.eventora.com/el/Events/supplychainexpo