Δωρεάν εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα «COVID-19 & Επιχειρησιακή Βιωσιμότητα» από την TÜV AUSTRIA Academy

Μένουμε Σπίτι και συνεχίζουμε την ενημέρωση και την εκπαίδευση εξ αποστάσεως!

Την ιδιαίτερη αυτή στιγμή, η προτεραιότητα είναι κατά πρώτον η διαφύλαξή της υγείας όλων μας και κατά δεύτερον ο περιορισμός των οικονομικών επιπτώσεων που προκαλεί ο COVID 19 στην αγορά.

Για τον λόγο αυτόν  η TÜV AUSTRIA Academy παρέχει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξ αποστάσεως «COVID 19 & Επιχειρησιακή Βιωσιμότητα», με εισηγητή τον κ. Ευστάθιο Λιακόπουλο, Ιδρυτή και CEO της Business Support Services “BSS”.

Στόχος αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η διαμόρφωση λύσεων και δράσεων από τις επιπτώσεις της πανδημίας στις επιχειρήσεις και οι μεσοπρόθεσμες στρατηγικές, που πρέπει να εφαρμοστούν, μετά από αυτήν.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ασύγχρονα, οποιαδήποτε στιγμή από 1 έως και 30 Απριλίου 2020. Επίσης, αμέσως μετά το πέρας κάθε παρακολούθησης, μπορείτε να θέσετε δωρεάν τα ερωτήματά σας στον κ. Λιακόπουλο μέσω του forum της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης και αυτά θα απαντηθούν εντός 24 ωρών.

Γιατί οφείλουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση και να παραμείνουμε ισχυροί στο επιχειρείν!

Για πληροφορίες σχετικά με την παρακολούθηση του προγράμματος, καλέστε την TÜV AUSTRIA Academy στο 210 5220920 (εσωτ. 130 & 143).