Διαδικτυακή εκπαίδευση Supply Chain & Operations από την EBRD στις 1-2 Απριλίου 2026

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) σας προσκαλεί στην διαδικτυακή εκπαίδευση “Supply Chain & Operations”, που απευθύνεται σε ΜμΕ και επικεντρώνεται στην βελτιστοποίηση της αλυσίδας εφοδιασμού και των επιχειρησιακών λειτουργιών.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στις 1-2 Απριλίου 2026, από τις 10:00 έως τις 14:00 (ώρα Ελλάδας) και θα διεξαχθεί στα ελληνικά από την SNR Solutions, εξειδικευμένο σύμβουλο στον τομέα της επιχειρησιακής οργάνωσης.

Κύριες ενότητες:

  • Ενότητα Α: Απλές μέθοδοι αύξησης της αποδοτικότητας μιας μη αυτοματοποιημένης παραγωγικής διαδικασίας
  • Ενότητα Β: Τι είναι το supply chain – ελληνική και διεθνής εμπειρία
  • Ενότητα Γ: Βασικές αρχές ορθής και οικονομικής λειτουργίας του κυκλώματος αποθήκευσης και διανομής

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και αφορά έναν εκπρόσωπο ανά εταιρεία. Μπορείτε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Συμμετοχής έως τις 26 Μαρτίου 2026.