Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των 12 LOGI.C events 2023 (30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου Metropolitan Expo)

Ένα διεθνές συνέδριο και 11 παράλληλες ξεχωριστές θεματικές ενότητες, από αντίστοιχους συν-διοργανωτές (φορείς και εταιρείες εκθέτες), συνθέτουν το συνεδριακό σκηνικό των παράλληλων εκδηλώσεων, LOGI.C 2023, της φετινής 9ης Διεθνούς Έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics” και της “Cargo Truck & Van Expo” 2023 που θα λάβουν χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα Αττικής, υπό την διοργάνωση της O.MIND CREATIVES και την ευθύνη του περιοδικού Supply Chain & Logistics.

Οι θεματικές ενότητες των συνεδρίων LOGI.C έχουν επιλεγεί από το SC&L magazine σε συνεργασία με τους εκάστοτε συνδιοργανωτές, οι οποίοι συνέθεσαν τα πάνελ συζητήσεων ή παρουσιάσεων, με ομιλητές ακαδημαϊκούς, εκπροσώπους φορέων, αλλά και εκπροσώπους των εταιρειών – εκθετών και χρηστών, για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Τα LOGI.C events θα διεξαχθούν και τις τρεις ημέρες της έκθεσης, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, Κυριακή 1 Οκτωβρίου και Δευτέρα 2 Οκτωβρίου σε δύο συνεδριακές αίθουσες (Κεντρική Συνεδριακή Αίθουσα C2 Metropolitan Expo και Συνεδριακή Αίθουσα Hall 2).

Τα LOGI.C events στο πλαίσιο της έκθεσης και υπό την “ομπρέλα” του LOGI.C brand, διοργανώνονται από τους: ΕΕΣΥΜ, Truck & Cargo Insurance + Kinsen, EEL, ΑΑΔΕ, ΕΕΒΨ&L, ITS HELLAS , IMET/EKETA + ILME, PROJECTYOU, Planning & Supply Chain Institute, Optilog Advisory Services, ΠΕΕΔ & ΟΦΑΕ, Sarmed και Beyond the Best.

Χορηγοί των Συνεδρίων LOGI.C είναι οι εταιρείες: Sarmed, Attica Group, Anodos Consulting, Qualco, B2 Consulting, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η εταιρεία ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των φετινών LOGI.C πατήστε εδώ