Γνωρίστε τους Χορηγούς της έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics” και των LOGI.C 2023

Η ελληνική αγορά στηρίζει ενεργά την 9η Διεθνή Έκθεση “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo”, τόσο με τις 300 συμμετοχές της και την μεγάλη επισκεψιμότητα που προοιωνίζονται τα πολλαπλά event της, όσο και με την ενεργή εμπλοκή εταιρειών και φορέων ως χορηγών και υποστηρικτών.

 

Χορηγός της Έκθεσης είναι η εταιρεία Hellenic Train

 

HELLENIC TRAIN

Η Hellenic Train, μέλος του Ομίλου Ferrovie dello Stato Italiane (FS), της τρίτης μεγαλύτερης σιδηροδρομικής εταιρείας στην Ευρώπη, είναι ο κύριος πάροχος σιδηροδρομικής μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων στην Ελλάδα. Η Hellenic Train εξασφαλίζει τη μεταφορά εμπορευμάτων σε ανταγωνιστικές τιμές, από τα κύρια λιμάνια στα σύνορα της χώρας, από/προς τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης (Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Ουγγαρία, Αυστρία, Σλοβακία, Τσεχία) και τις Βαλκανικές Χώρες (Βόρεια Μακεδονία, Σερβία, Βουλγαρία και Ρουμανία). Επιπλέον, παρέχoνται ολοκληρωμένες υπηρεσίες door to door μεταφοράς containers από/προς τα Terminals στην Αθήνα (Θριάσιο), στην Θεσσαλονίκη (Τρίγωνο) και ιδιωτικά terminals.

 

Χορηγοί των συνεδρίων LOGI.C είναι οι παρακάτω εταιρείες:

 

ANODOS ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Η ANODOS Συμβουλευτική είναι μια σύγχρονη και ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία συμβουλευτικής, με έδρα την Θεσσαλονίκη και συνεργασίες σε όλη τη χώρα. Η δραστηριότητά της ξεκίνησε το 2013, έχοντας ως κύριο αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς τόσο του Ιδιωτικού, όσο και του Δημόσιου Τομέα. Έκτοτε, με όχημα τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία των ανθρώπων της, βρίσκεται σε διαρκή τροχιά ανάπτυξης, στηρίζοντας έμπρακτα δεκάδες επιχειρηματίες στην χάραξη της δικής τους πορείας προς την επιτυχία.

SARMED

 Η SARMED είναι μια πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον κλάδο των Logistics, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών της εφοδιαστικής αλυσίδας, προσφέροντας προηγμένες υπηρεσίες για ξηρό και ψυχρό φορτίο. Η SARMED καλύπτει τη διαχείριση κάθε είδους καταναλωτικού αγαθού, από πολύ μικρά αντικείμενα μέχρι βαριά και ογκώδη. Ακόμα, ειδικεύεται στην διαχείριση τελωνειακών / φορολογικών αποθηκών, στην παροχή υπηρεσιών εκτελωνισμού και κάθε είδους τελωνειακών διατυπώσεων καθώς και στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών ως προς τα τελωνειακά θέματα. H SARMED έχει διαχρονικά σαν κυρίαρχο στόχο τη σταθερή ανάπτυξή της. Η εταιρεία μεριμνά για τη συνεχή εκπαίδευση των εργαζομένων της σε διάφορους τομείς, για τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους.

QUALCO

 Η QUALCO παρέχει μια ολιστική ψηφιακή εμπειρία σε περισσότερους από 140 πελάτες παγκοσμίως μέσω εξελιγμένων τεχνολογικών λύσεων. Οι καινοτόμες τεχνολογίες της περιλαμβάνουν ευέλικτες και επεκτάσιμες λύσεις λογισμικού, που επιτρέπουν στους πελάτες της, σε περισσότερες από 35 χώρες, την αυτοματοποίηση και τη βελτιστοποίηση των καθημερινών τους λειτουργιών, ενισχύοντας την κερδοφορία και τη συνολική ανταγωνιστικότητά τους. Η πλατφόρμα της Deliverd είναι ένα εύχρηστο λογισμικό για εταιρείες ταχυμεταφορών, πλήρως παραμετροποιήσιμο. Αυτοματοποιεί την επικοινωνία με τον πελάτη και τους παραλήπτες, τις διαδικασίες διαλογής και διανομής καθώς και τη διαχείριση αντικαταβολών και τιμολογίων, επιτρέποντας στις εταιρείες ταχυμεταφορών να διαχειριστούν μεγαλύτερους όγκους αποστολών με αποτελεσματικότητα και ακρίβεια. 

ATTICA GROUP

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Morocco Link, με συνολικά 36 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 51 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 69 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 6 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 500.000 φορτηγά ετησίως. Αναλυτικότερα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στις ελληνικές θάλασσες (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, νησιά Bορείου Αιγαίου, Σαρωνικού, Σποράδες και Κρήτη) μέσω των εταιρειών Blue Star Ferries και Hellenic Seaways και στις γραμμές εξωτερικού (Ελλάδα – Ιταλία) μέσω της Superfast Ferries. Επίσης, συμμετέχει με ποσοστό 49% στην εταιρεία Africa Morocco Links και πραγματοποιεί δρομολόγια μεταξύ Μαρόκου και Ισπανίας.

Β2 CONSULTANTS

Στην Β2 Consultants, εργάστηκαν μεθοδικά, επίμονα και ομαδικά για να εδραιωθούν και να αναπτυχθούν. Ξεκινήσαν το 2001, και από τότε, με συνέπεια, γνώση και υψηλή αποτελεσματικότητα, η εταιρεία προσφέρει συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα αναπτυξιακής στρατηγικής, χρηματοδοτικών εργαλείων και επιχορηγούμενων προγραμμάτων σε επιχειρήσεις. Με την τεχνογνωσία και εμπειρία περισσότερων από 2.000 ολοκληρωμένων έργων, η Β2 Consultants βρίσκεται δίπλα σας, ώστε να διακριθείτε στον τομέα σας με σιγουριά και ασφάλεια.

Σε περισσότερα από 20 χρόνια δραστηριοποίησης, το πελατολόγιό της -όπως το ονομάζει η αγορά- πολλαπλασιάστηκε. Όπως και η εμπειρία της. Παράλληλα, μεγάλωσε και η ομάδα της, ώστε να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις ανάγκες σας. Αυτό που παραμένει ίδιο, είναι ο τρόπος που εργάζονται για εσάς. Δουλειά τους είναι η ενδυνάμωση και ανάπτυξη της επιχείρησή σας. Η Β2 Consultants είναι η ομάδα των συμβούλων σας. 

ATHENS INTERNATIONAL AIRPORT

Η ομάδα Εμπορευματικής Ανάπτυξης του ΔΑΑ λειτουργεί ως ενορχηστρωτής των δραστηριοτήτων της αεροπορικής εμπορευματικής κοινότητας: επιβλέπει και βελτιστοποιεί τις εμπορευματικές ροές, συντονίζει και διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των μελών της εμπορευματικής αλυσίδας και ηγείται αναπτυξιακών έργων και προωθητικών ενεργειών.

Το κλειδί για την επιτυχία είναι το πνεύμα της συνεργασίας που κυριαρχεί ανάμεσα στα μέλη της εμπορευματικής κοινότητας, συμπεριλαμβανόμενων και των Κρατικών Αρχών. Ο συντονισμός επιτυγχάνεται μέσω της Επιτροπής Εμπορευματικής Κοινότητας Αεροδρομίου Αθηνών (ΕΕΚΑ). Η ΕΕΚΑ είναι πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στοχεύοντας στη βελτίωση και απλούστευση των διαδικασιών προς όφελος του εμπορίου εστιάζοντας στην παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, την εξωστρέφεια και την προσέλκυση νέας κίνησης.

ΤΣΕΚ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ

 Η Τειρεσίας ΑΕ είναι ιδιωτική εταιρεία, με μετόχους ελληνικές τράπεζες. Ως το μοναδικό Γραφείο Πίστης στην Ελλάδα, μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Γραφείων Πίστης ACCIS, παρέχει αξιόπιστες πληροφορίες για την αξιολόγηση των πιστωτικών κινδύνων τόσο στις τράπεζες, όσο και στις επιχειρήσεις. Το 2014, δημιούργησε το ΤΣΕΚ, την ηλεκτρονική πλατφόρμα για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, που παρέχει τις πλέον έγκυρες και ενημερωμένες οικονομικές και επιχειρηματικές πληροφορίες από τη βάση δεδομένων της, ώστε να αξιολογούν άμεσα και αξιόπιστα τις εμπορικές τους συναλλαγές, συμβάλλοντας στην ανάπτυξή τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.