Βραβεία ELA: Γιορτάζοντας την αριστεία στα Logistics

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Logistics ανακοίνωσε τη νέα ημερομηνία για τη διοργάνωση της τελετής ELA Awards 2020, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου 2020 στο κτήριο Deloitte Gateway, στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, στο Βέλγιο. Για πρώτη φορά, αυτή η εκδήλωση θα είναι προσβάσιμη και μέσω διαδικτύου, επιτρέποντας τη σημαντική διεύρυνση του ευρωπαϊκού κοινού.

Τα «ELA Awards» έχουν γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς logistics και είναι περιζήτητα από εταιρείες σε όλη την Ευρώπη. Η αναγνώριση της εξαιρετικής απόδοσης εκτιμάται ιδιαίτερα τόσο από τους προηγούμενους νικητές, όσο και από τους επίδοξους νικητές.

Τα ELA Awards έχουν διεθνή κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από υψηλού επιπέδου επαγγελματίες στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας από τομείς λιανικής, βιομηχανίας, συμβούλων, παρόχων υπηρεσιών και του ακαδημαϊκού κόσμου.

Κατά τη διάρκεια ενός απογευματινού συνεδρίου, ένας αριθμός 6 τελικών έργων παρουσιάζεται στις 10 Νοεμβρίου στο κοινό και τους προσκεκλημένους. Μαζί με έναν ομιλητή που ανοίγει την εκδήλωση και μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που κλείνει την τελετή, τα ELA Awards εξασφαλίζουν παρουσιάσεις υψηλού επιπέδου σχετικά με θέματα που σχετίζονται όχι μόνο με τις επιχειρήσεις, αλλά και σύμφωνα με τις τρέχουσες εξελίξεις στον κόσμο.

Φέτος τα 11 έργα που διαγωνίζονται είναι:

 

 

Οι 6 φιναλίστ θα ανακοινωθούν στα μέσα Σεπτεμβρίου, μετά την πρώτη συνεδρία της κριτικής επιτροπής. Επίσης, σύντομα θα ανακοινωθούν ο βασικός ομιλητής και τα θέματα των συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης και οι συμμετέχοντες.

Μπορείτε να βρείτε πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση στο www.elalog.eu

Ο ELA είναι μια ομοσπονδία περισσότερων από 30 Εθνικών Συνδέσμων Εφοδιαστικής Αλυσίδας που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της Δυτικής, Κεντρικής Ευρώπης και πέραν αυτής. Τα μέλη αυτών των Εθνικών Συνδέσμων Εφοδιαστικής Αλυσίδας είναι επαγγελματίες που εργάζονται στον κλάδο των logistics, κυρίως στη βιομηχανία, αλλά και σε διάφορους τομείς υπηρεσιών. Μέσω όλου αυτού του δικτύου ο ELA προσεγγίζει 55.000 επαγγελματίες των logistics.