Βράβευση της Sarmed για τη συμμετοχή της στο πιλοτικό πρόγραμμα e-CMR

 

Στις 17 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα αποτελέσματα της πιλοτικής εφαρμογής της ψηφιακής διεθνούς φορτωτικής (e-CMR) με τη συνδιοργάνωση του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και της ΟΦΑΕ και υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Operations Center σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Με διακεκριμένους εισηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό όπου η συμμετοχή ξεπέρασε τα 150 άτομα, η SARMED βραβεύθηκε για την συμμετοχή της στο πιλοτικό πρόγραμμα για το e-CMR στην Ελλάδα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πλατφόρμας ανταλλαγής δεδομένων για τα Logistics AEOLIX (Living Lab 12), ως η πρώτη συμμετέχουσα στο project.

Τη μεγάλη συμβολή της SARMED στην υλοποίηση του έργου και τον τρόπο εφαρμογής του e-CMR, παρουσίασε ο κ. Γιώργος Φαρδής, Transport Manager. Επίσης ανέπτυξε τα πλεονεκτήματα που διαπίστωσε η επιχείρηση από την υιοθέτηση της συγκεκριμένης καινοτόμου τεχνολογίας. Η εταιρεία μέσα από την εμπειρία που διαθέτει από την χρήση νέων τεχνολογιών, καθώς, και από τη διαχείριση πολύ μεγάλου όγκου εγγράφων, είχε καθοριστικό ρόλο σε όλη την πορεία του έργου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει Περισσότερα από τον συγγραφέα