Αύξηση 60% στις παγκόσμιες πωλήσεις των ελαστικών LASSA

Τα ελαστικά LASSA, που αποτελούν εμπορικό σήμα της Brisa Bridgestone Sabanci Tire Manufacturing Inc., αύξησαν τις εξαγωγές τους με ετήσιο ρυθμό 10%, κατά τα τελευταία 5 χρόνια, ενώ οι πωλήσεις τους αυξήθηκαν κατά 60%.

Τα ελαστικά της LASSA ξεχωρίζουν για τον ρυθμό ανάπτυξης των πωλήσεών τους στις διεθνείς αγορές, με μια αύξηση κατά περίπου 60% στον όγκο πωλήσεων τα τελευταία 5 χρόνια  και με εξαγωγές σε περισσότερες από 80 χώρες.  Αίγυπτος, Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία, Ουκρανία και Μαρόκο, συγκαταλέγονται στις χώρες με τις κορυφαίες πωλήσεις για την Lassa.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 45% των πωλήσεων για τα ελαστικά LASSA, κατά το 2018, πραγματοποιήθηκε επί ευρωπαϊκού εδάφους. Μάλιστα, τα ελαστικά LASSA, παρουσίασαν καλύτερες,  από τον μέσο όρο, επιδόσεις, στις αγορές όπου έχουν παρουσία.  Ειδικότερα, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019, ενώ όλες οι αγορές (στις οποίες η LASSA δραστηριοποιείται) είχαν μια μείωση πωλήσεων κατά 2%, τα ελαστικά της LASSA κατέγραψαν αύξηση στις πωλήσεις τους κατά 5%.

 

 

H LASSA διαθέτει μια πλούσια εμπειρία 41 ετών στην κατασκευή ελαστικών, τόσο για επιβατικά όσο και για επαγγελματικά/αγροτικά οχήματα, με παραγωγικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, στην Τουρκία. Τα ελαστικά LASSA πληρούν στο έπακρο όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διακρίνονται για την ποιότητα της κατασκευής τους, έχοντας κατακτήσει ήδη από το 1996 το Ευρωπαϊκό Βραβείο Ποιότητας (European Quality Grand Prize). Εκτός των προαναφερόμενων, η ανταγωνιστική τους τιμή, τα καθιστά την πλέον ιδανική  επιλογή για τον υποψήφιο αγοραστή.

Γνωρίστε και εσείς τα ελαστικά LASSA, έχοντας ως  γνώμονα ότι μπορούν να ανταγωνιστούν σε ποιότητα και επιδόσεις τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών, σε ασύγκριτα ασυναγώνιστες τιμές, με την εγγύηση της Θεοχαράκης Α.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά LASSA και το δίκτυο συνεργατών, μπορείτε να δείτε στο https://lassatyres.gr/ ή να επικοινωνήσετε στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 34 79 700.