2η Απονομή Βραβείου Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας “ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ”

Με μεγάλη επιτυχία και συγκινησιακή φόρτιση πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά  η Απονομή του βραβείου με την ονομασία “ΒΡΑΒΕΙΟ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ”, στον  Δρ. Γεώργιο Ζώη, συνεπικεφαλή της ερευνητικής ομάδας Advanced Manufacturing & Optimization του εργαστηρίου ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για την έρευνα του στην μαθηματική μοντελοποίηση και την ανάπτυξη αποδοτικών αλγορίθμων για προβλήματα βελτιστοποίησης στο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας και των μεταφορών, στο πλαίσιο της 9ης διεθνούς έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics».

Το βραβείο παρέδωσαν ο κ. Τριανταφύλλου, από την Γενική Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας, και ο πρόεδρος της ΕΕΒΨ&L, κ. Γρηγορόπουλος Διονύσης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «η αριστεία και συνεισφορά στον κλάδο πρέπει να αναγνωρίζεται και να τιμάται. Στοχεύουμε στην ανάπτυξη συνεργασίας της αγοράς με την Ακαδημαϊκή Κοινότητα και τους νέους ερευνητές του χώρου, οι οποίοι αποτελούν την  ελπίδα και το μέλλον της χώρας μας, συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας».

Η ΕΕΒΨ&L, θέλοντας να τιμήσει το ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Θωμά Μακιό, για το πολυετές έργο και την προσφορά του στην εγχώρια & ευρωπαϊκή αγορά της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, θέσπισε το εν λόγω ετήσιο βραβείο στην μνήμη του, και θα συνεχίσει να αναζητά νέους επιστήμονες και ερευνητές του χώρου με φρέσκιες ιδέες, οι οποίοι με το έργο τους τιμούν, στηρίζουν και συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό και προωθούν την ανάπτυξη της  επιστήμης της εφοδιαστικής αλυσίδας.