Αξιόπιστες και αποδοτικές λύσεις συσκευασίας από την Varvitsiotis Packaging Solutions

Η εταιρεία Varvitsiotis Packaging Solutions, δραστηριοποιείται στον χώρο των μηχανών και υλικών συσκευασίας από το 2004. Είναι στελεχωμένη από ανθρώπους που διαθέτουν πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο της συσκευασίας.

Εισάγει, εμπορεύεται και αντιπροσωπεύει μεγάλη ποικιλία από Υλικά Συσκευασίας και Μηχανήματα Συσκευασίας, παρέχοντας Λύσεις Συσκευασίας στην οικοτεχνία, τη βιοτεχνία, τη βιομηχανία και τα Logistics για τη συσκευασία, διακίνηση και προστασία οποιουδήποτε προϊόντος.

Η σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας Varvitsiotis Packaging Solutions συμβαδίζει με τη διαρκή αναζήτηση νέων μεθόδων λειτουργίας με στόχο την αποτελεσματική και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της και τη σε βάθος γνώση και συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών και προϊόντων που διαθέτει σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς της.

Επιγραμματικά, η Varvitsiotis Packaging Solutions διαθέτει Μηχανήματα Συσκευασίας Τροφίμων, Μηχανές Συσκευασίας και τα αναλώσιμα Υλικά Συσκευασίας, όπως Φιλμ Συρρίκνωσης Πολυολεφίνης, Stretch Film και αυτοκόλλητες ταινίες, πλαστικά και μεταλλικά τσέρκια, χαρτογωνιές, αλλά και Σακούλες Vacuum, αλουμινόχαρτα και μεμβράνες.