Ανανέωση συνεργασίας της SARMED με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η SARMED ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την CocaCola Τρία Έψιλον σε τρεις διαφορετικές δραστηριότητες:

·         Τη διαχείριση και λειτουργία του Distribution Center για τις διανομές στην Αττική. Πιο συγκεκριμένα, το έργο αφορά στην παραλαβή, αποθήκευση, προετοιμασία παραγγελιών, τη φορτοεκφόρτωση οχημάτων διανομής, τον έλεγχο των αποθεμάτων, καθώς και τη διαχείριση επιστροφών και ειδών εγγυοδοσίας

·         Την αποθήκευση του προϊόντος Monster (ενεργειακό ποτό) στις εγκαταστάσεις μας στη Θήβα. Το έργο αφορά την παραλαβή, αποθήκευση, προετοιμασία και φόρτωση των παραγγελιών για την παράδοση

·         Τη διανομή σε τελικά σημεία των παραγγελιών όλης της προϊοντικής γκάμας της CocaCola Τρία Έψιλον στην Αττική & τη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, προστίθεται ως νέο έργο η αποθήκευση Α’ υλών στην Μάνδρα Αττικής, αλλά και στην Θήβα.

Η γνωστή σε όλους Coca-Cola Τρία Έψιλον, εστιασμένη στην ανάπτυξη, είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Mε 52 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εγκαταστάσεις παραγωγής στο Σχηματάρι, το Ηράκλειο Κρήτης και το Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA, η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, και ο καφές Costa Coffee, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως οι χυμοί Amita και Frulite και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Επιπλέον, η εταιρεία αποτελεί τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα των chips TSAKIRIS, των ενεργειακών ποτών Monster αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου.

Η διαρκής εμπιστοσύνη που επιδεικνύεται στις υπηρεσίες της SARMED από πληθώρα εταιρειών στην ελληνική αγορά, την κατατάσσει στην κορυφή των 3PL συνεργατών ηγέτιδων εταιρειών στην Ελλάδα.